Meireles'in yaptigi hareketin aynisini Melo da yapti. Asil Melo futbolun yuz karasi. Emre'nin her mac uzerine oynuyorlar, kendini Emre yerine koy, mac baslamadan tum stad ana avrat sovuyor, it Melo tahrik icin her turlu yolu deniyor..
Galatasaray'da Fatih Terim kendi oyuncusuna kufrederken, onu cekme bunu cek diyerek cinsel organini gosterirken, basketbol takiminiz cezali bir oyuncuya baskasinin formasini giydirip kacak oynatmaya calisirken, Melo Riera'yi odaya kilitleyip doverken, kaptaniniz zamaninda her sene o*ospu rengi forma cikariyorsunuz derken kendi kendinize de ahlaksiz imansiz dediniz mi?
Tapatalk ile gonderildi.
Ek olarak Meireles e laf atan son maca baksin. Selcuk un yaptigi terbiyesizligi bile takmadi adam. Artik Meireles e laf atan da futboldan anlamayan biridir bu kadar net.
Samsung Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk 2 uygulaması ile gönderilmiştir.