yazmıycaktım ama hadi yazayım.şimdiki gençler(belki ben bile) eski zamanlardaki gibi saf sevgiye bakmıyor.aşk herkesin dilinde ama yalnızca dilinde.dışarı çıkarsınız etrafınızda çiftler görürsünüz.okulda arkadaşlarınız sevgilileriyle takılır şakalaşır vs.sizde özenirsiniz.İşte bu özenti yüzünden insanlar gerçek ilişki yerine boş kalmamak için sürekli birileriyle takılmak ister.vatsaptan sürekli mesaj atılmasını ister.sabah uyandığında sevgilisinden gunaydın mesajı ister.sevgilisiyle fotograf cekinip instagrama facebooka koymak ister.Geceleri sabaha kadar mesajlaşmak ister.Yani bunu yapan herhangi biriyle olur.Çünkü bu devirde böyle yapılıyor.Kendisi de böyle yapmak zorunda hissediyor.Burada doğru insan aranmaz.Vakit geçirmek için bir araçsındır sen.O yüzden bir zamanlar sana yazıp sonra başkasıyla beraber olanlar vakit geçirmek için senden daha iyi bir araç bulmuştur.Senden daha iyi olan bu aracı buluncaya kadar sen onun egosunu tatmin ettiğin
biriydin.Senden daha iyisini buldu bıraktı.Ondan ayrılınca yine sana yazacak.

Hocam sana tavsiyem bak hiç kafana takma,geri dönse bile bırak beraber olmayı doğru düzgün konuşma bile.Bu tip insanlarla hadi beraber oldun.Hadi evlendin de.Yarın karşına bir zorluk çıktığında,mesela işlerin kötü gittiğinde veya sağlığın bozulup maddi durumun da bozulduğunda ilk bırakıp kaçacak tipler bunlardır.Böyle biri olacaksa olmasın bırak yalnızlık daha iyidir.Ki illa ki karşına böyle olmayan biri çıkar eğer sen art niyetli değilsen.

Allah rahmet eylesin eniştem kanser olup hastalığı ağırlaştığında afedersiniz tuvaletini bile tutamıyordu.Halam onun temizliği ve bakımını yapıyordu.Vefat ettiğinde de yine en çok onun üzüldüğünü düşünüyorum Hayattayken dediğim gibi onun tüm zahmetlerine katlanmasına rağmen.Olacaksa böyle olsun olmayacaksa sırf herkesin sevgilisi var ben de yapayım demek için,modaya uymak için,karşı taraftan menfaatlenmek için olmasın.

Artık o kadar mide bulandırıcı oldu o kadar yerlere düştü ki bu işler insan gerçekten hayret ediyor.Allah herkesin gönlüne göre versin