MeyT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uçak yok mu hocam uçakla geçin?
Her otobüs firmasının koltuk aralıkları eşittir, çok fazla fark olmuyor.

Bende sizin rahatsız olduğunuz durumdan rahatsızım; ön koltuğun arkaya doğru indirmesi. Buna çözüm olarak ben şunu buldum ama o alanda her ne kadar dar olsa da, insanın koltuğunu arkaya doğru indirmesi sonucunda ki alandan daha normal gibime geliyor; Otobüslerde dolabın bi arkasında ki koltuklar. Koltuğun önünde dolap ve dolabın üzerinde monte edilmiş tv olduğundan hiç problem olmuyor.

Eğer sizde yaslandırarak rahat etmek istiyorsanız ve arkada ki kişiyi de rahatsız etmeden bunu gerçekleştirmenin yolunu arıyorsanız da, orta kapının orada biten son koltuklar. ))
Yukarda bahsettiğim dolabın arkasında ki koltuklar değilde, bir önünde kalan, arada merdiven olan koltuklar. Koltukları boşluğa doğru indirdiğiniz için siz de rahatsınız...

Şimdiden hayırlı yolculuklar.

Öneriniz için teşekkür ederim hocam bunu göz önüne alarak koltuk seçimi yapacağım. Tabi bu sadece sorunun biriydi Huydan mıdır bilmiyorum yolculuk boyunca çok çok uykusuz olmadıktan sonra gram uyku tutmaz bende o yüzden televizyon, internet şart oluyor. Bu yüzden metro benim gözümde sınıfta kalmış durumda.

Önerebileceğiniz firma varsa sevinirim. Teşekkürler