Arkadaşlar siteyi kuralı 3 ay oldu. 120-130 özgün makalem var. Başkada birşey yok zaten. Hızla ziyaretçi artıyor ancak bir problemim var.
Örneğin dün yayınladığım 3 makalenin 2 sini indexlemiş 1 ini indexlememiş. Üstelik indexlenmeyen örnek dün 2.sırada yayınladığım makale. Bugün 1 tane yayınladım bugün künü hemen indexledi.
Yani anlamsız indexlemeler yapıyor. Bazen aradan kaçırıyor bazı makaleleri indexlemiyor. Bugün farkettim 15 gün önce yayınladığım makaleyi es geçmiş. Site haritası da yüklüyorum elle ama o kaçırdıklarını bir türlü kendi indexlemiyor.
Site araçlarından Google Gibi Getir yapıyorum o zaman index alıyor haliyle. Makalede problem olsa desem, böyle makaleler ilk sayfalarda listeleniyor. Yoastın tüm kurallarına uyuyorum. Yani indexlememesi için es geçmesi için bir neden de yok.