hocam ben ne galatasarayı severim öyle ne de feneri. ben çekilelim fener kalsın derken diğer 17 takımı kastettim. Amacım tartışma çıkarmak değil. Fenerbahçe galibiyet alınca yaptık ettik başardık, mağlup olunca hakem, taraftar, karşı takım vs vs çocuk gibi bahane üretip açıklama yapıyor. Ortalığı karıştırmaya çalışan fenerbahçeli yöneticiler ve oyunculardır. Yenince sahada saçımızı kestirecez, sahaya bayrak dikecez diye giderlerse ezeli rakibin sahasına gülle karşılamazlar adamı. Önce bakacaksın adam gibi konuşuyorlarsa savunacaksın. Ben meloyu falan savunmuyorum. Emre de Melo da bu ülkede futbol oynamaya layık futbolcular değiller. İkisi de karaktersiz
Ben hiçbir zaman yenilgiye sebep sunmam ama maçı izlemişseniz hakemin yaptıklarını görürsünüz net. Suçu hakeme atan yöneticiler, futbolcular, taraftarlar haksız değil. Hakem taraflı tarafsız çok fazla yanlış karar verdi. Futbolcuların oyundan kopmasında bile etkili olabilir bu durum. Bir Fenerli olarak ben de Emre yi sevmiyorum. Takımını 10 kişi bırakacak hareketler yapan bir adama saygı sevgi duymam. Fakat maçı detaylı izlerseniz yapılan kışkırtmalar çok bariz ortaya çıkar. Futbolu futbol olduğu için değil, rekabet olduğu için oynamak kimseye bir şey kazandırmaz.