Açıkçası hocam şöyle bir durum var. Aynısını bizim 10 arkadaşımız yaptı. Kişi başı 100 para yatırdı ve 1000 para totalde yatırdılar. Gruba alınacaksınız diye hiç birini gruba almamış ve engellemiş. Dolayısıyla çocuklarda yasal olmadığı için suç duyurusu yapamıyor maalesef. Ancak şöyle bir şey yapılabilirse yapılınır verdiği hesap numaradan artık şubesini falan bulup yada bankacı bir tanıdık vasıtasıyla yardımlarıyla adres bilgisi çıkabilir burnundan fitil fitil getirtilebilir.

Onun haricinde sıfırdan bir cep telefonu, çalıntı kimlik fotokopisi vs vs. türevi şeyleri bunlar bulmak için fazla uğraşmaz bile kendi adına kayıtlı olduklarını sanmıyorum ben pek fazla. Zaten şöyle bir düşünce yapısına sahibim; o kadar garanti kupon tutturan insan neden milletin 50-100-200 'sine düşsün. Gider basar parayı alır misli mislini. Birde bunları yapanlar acıtasyon yapmaz mı. Hey Allah'ım işte tantana ozaman çıkar. Yok benim evlerim var evlerim yandı, araba aldım en kral patladı, kaza yaptım. Parayı yiyemiyorum haram lokma falan filan diye acıtasyon yapanlarından direkt dobra dobrasına kadar. Geçmiş olsun özetle.