Eklediğim resimlerdeki kızlar gibi 7 8 tane daha var hava atmak falan değil kimse yanlış anlamasın kızların hepsi aynı tavırda

hocam bu konuda çok tecrübeliyim gerçekten terk edildikten sonra kızların anatomisini çözdüğüme adım gibi eminim. Kızlar her zaman etrafındaki samimi olduğu insanlar onlarla ilgilensin ister hep onunla vakit geçirsin ister ama sadece bu ego tatminidir. başka bir şey değildir. size bizin için bu mesajı editleyip bir kaç resim falan koyacağım demek ki hepsi aynıymış *** diyeceksin bende onlar gibi yapıyorum umursamıyorum kafama göre takılıyorum onlar bundan daha çok zevk alıyor. Bende artık öyle

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 05:15:43 -->-> Daha önceki mesaj 04:50:29 --

Kafamıza göre konuştuğumuz kişi birbirimizle

Eski kız arkadaşımın en yakın arkadaşı idi

Her manitasından ayrıldığında bana yazan kız

30 dakikada kurduğum samimiyet kızı ekledim tanımıyorum bile 30 dakika sonra bu haldeydik şimdi canım cicimli

daha böyle 7 8 kişi var hocam kızlara ben güvenmiyorum bence sizde çok fazla güvenmeyin köpek gibi seviyor gözükselerde

ben 6,5 senelik kız arkadaşım abi dediği adamla konuşmaya başladı beni terk ettikten 2 hafta sonra