Lİ0N adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
senin geziciler Türkiye'yi milyarlarca dolar zarara uğrattı. Bu nedenle çoğu şeyede faiz geldi yani paramızı yediniz (kul hakkı). Haram olsun o para. Mısıradaki Şehid olacak olan 529 insanımız için sizinle takılan o ünlülerin biride çıkıp bişi demedi. Şu an çıksalarda tek şey için çıakrlar geziciler. Oda İdam edilmek için kullanacaklar ağaçlar için
dininiz imanınız para olmuş arkadaş, kahrolsun liberal düzen, yaşasın ekmek,adalet ve özgürlük.
birilerinin cebini doldurmak için yaşamak istemiyoruz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:25:46 -->-> Daha önceki mesaj 04:21:34 --

pcbagimlisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olay iyice siyasete gidecek lakin yazmadan edemeyeceğim.

Gezi olaylarında mesele 17 ağaç falan değildi.Gezi parkına katılmayı bırakın o eylemlere canlı tanık bile olmadım ama o yapılanların neden ortaya çıktı belli.Bu şekilde bilmemiş gibi yapıp ağaçları bahane edince elinize ne geçiyor?Siz burada ne yaparsanız yapın bu şekilde oturduğunuz yerden bir e-imza ile veya kanallarda haberlerde göstererek ne yapılabilir ki?

Nasıl kurtulabilirler derseniz;

-Halk kenetlenip bir şeyler yaparsa
-Güçlü bir ülke askerini,silahını alıp gidip ne yapıyorsun sen derse ancak o insanlar kurtulur.

Gezi eylemlerindeki molotof atan vb. insanların oradaki tek amacı ortalığı karıştırmak o karaktersizleri diğer hakkını arayan insanlarla karıştırmayın.
Gezi eylemlerinin çığ gibi büyümesinin yegane sebebi gücünü şiddetsizliğinden almış olmasıdır.
Molotofu gezide değil rüyanda görmüş olabilirsin.
İftira iftira iftira.
Şayet molotof iyi bir emele de hizmet edecekse o pis Burger King'ler yanabilir hiç umrumda değil...

AVM'leri protesto edip esnaftan alışveriş yapılması kampanyasını da yine çapulcu dediğiniz bizler kararlaştırıp uyguladık.

Gurur duyuyorum ki AVMleri sadece WC ihtiyacım için kullanıyor ve dışarıda sadece esnaf lokantasından yemek yiyor, tüketim çılgınlıgına ayak uydurmayıp bir akıllı telefon kullanmıyorum. Çapulcuyum ama onurluyum