Yolları çok güzel, yani hep rampa olunca gondol hissi veriyor. Aksicim Barajı var girişte kendinizi bir an abantta sanabilirsiniz. Kıyıköy ufak bir yer içine girdiğinizde yolun sonunda lüks denilebilecek bir kaç yer var. Kahvaltı konusunda bilgim yok ama hepsi güzel balık yapıyor diyebilirim.

Sahile indiğinizde bir kanal var oradan yunus kiralayıp, kanal boyunca gezebilirsiniz kanal sanırım aksicim ile birleşiyor. Tabi oraya gidemiyorsunuz biraz uzak çünkü ancak çok zevkli doğası ağaçları çevresi herşey harika görünüyor.

Kıyıköy'ün yine içerisinde bir yer var kiliseymiş sanırım eskiden dağın içine yapılı oralar güzel ve enterasan yine oralarda kahvaltı ve piknik yapılıyor. Mangal yapılıyordu gittiğimiz zamanlarda hiç sabah gitmedim. Giderseniz pişman olmazsınız.