merhaba arkadaslar.. bugun muhasebeciye vergi levhası icin gerekli basvuruları yaptım. yaklasık 2 gün sonra vergi levham cıkıcak. oyun sunucumda oyun kredisi satmaktayım fakat oyuncu kitlemin cogu nakitle odeme yapmadıgı ıcın mobil ve kredi kartı kullanmakta mobil ödemeyi mobilhesapdan kullanmak istiyorum mikro-odeme gibi firmalar cok zahmetli birsürü ıvır zıvır belge istiyor mobilhesap kullanan varmı aranızda odemeleri aydan aya zamanında yapmaktamı gecikme soz konusu oluyormu ek olarakda sanal pos için bankadan ugrasmak istemiyorum %3 %5 %6 civarı sanal pos çözümü saglayan firmalar mevcut payu gibi. payuya basvurdum fakat 2 gün sonra

Merhaba,

Öncelikle PayU Türkiye'ye gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Başvurunuz yetkili ekiplerimiz tarafından değerlendirilmiş, şirket politikalarımız ve bankalara verilen taahhütlerimiz gereği olumsuz sonuçlandırılmıştır.
Başka projelerinizde birlikte çalışma fırsatı bulmayı ümit eder çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,
PayU Türkiye

şeklinde bir mesaj geldi. http://www.payofis.com/ kullanacagım ama telefonlarını aradım calıyo calıyo acan olmuyor 1 haftaya ödeme yapılıyormus %5.5 komisyon ile aranızda kullanan varmı veya daha güvenli ve sorunsuz bir firma tavsiye edecek arkadas varmı aranızda