Promist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Xml güncelleme kısmında bir sorun yok güncelleme işlem ayarlarını doğru yaptığınızı kontrol edin bizim sistemde sadece fiyatları güncelle ve sadece envanter güncelle manuel yapılması gereken bir işlemdir diğer kısımları online yapabilirsiniz hatalarıda info@proticaret.org mail adresimize gönderirseniz kontroller yapılarak size detaylı bilgi verilecektir.

İyi Çalışmalar...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:35:13 -->-> Daha önceki mesaj 11:25:33 --

Merhaba ,

Toplu varyant güncelle işleminde her ürüne ayrı varyant değeri tanımlanmaz sabir bir değer vererek varyan eklemesi yapabilirsiniz.

İyi Çalışmalar...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:36:26 -->-> Daha önceki mesaj 11:35:13 --

Merhaba ,

Konu ile ilgili info@proticaret.org mail adresimize mail atarsanız aldığınız hatayı incelleyerek size bilgi verelim.

İyi Çalışmalar...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:37:29 -->-> Daha önceki mesaj 11:36:26 --

Merhaba ,

Xml entegrasyonu konusunda bir xml için verilen maximum süre 3 iş günüdür işlem sırasına alınarak işleminiz yapılır ve teslim edilir.

İyi Çalışmalar...
Üstad bırakın mail adresini de siz ilk önce şu para ile aldığımız ticketlara bir yanıt verin.
2 gündür cevap alamıyorum. ticket üzerinden mesaj atıyorum cevap veren yok. direk telefon açıyorum telefona çıkmıyor ilgili kişi.
işi gücü bıraktık sizin keyfinizi bekliyoruz. Böyle iş mi olur ya.