Arkadaşlar yaklaşık 15 gün evvel aldığım, fakat çekim yaparken deniz üzerindeyken mekanik bir sorun nedeni ile denize düşen Phantom 2 Vision model akıllı insansız havadan video çeken aracımı ister set halinde ister parça almak isteyen varsa satılığa çıkardım.

Eğer elektronikten ve makanikten anlayan arkadaş varsa set halinde alıp gerekli parçaları değiştirdikten sonra gönül rahatlığı ile uçurabilir. Açıkçası ben denize düştükten sonra aletten soğudum diyebilirim. Hele yurt dışından parça getirme imkanınız varsa çok daha hesaplı ürünü uçuşa hazır hale getirebilirsiniz. (Tekrar ediyorum elektronikten ve mekanikten anlayan profesyonel biri lazım).

Dediğim gibi ürünü komple set halinde de satabilirim, parça parça da satabilirim. Ürünün şu andaki vitrin fiyatı bendeki ekstra pantasıyla beraber 3800 civarında. Ürün Türkiye'den alınmıştır. Ürünün set halinde yurt dışı fiyatı 1300$ civarında (çantası hariç).

Eğer ürünü komple set halince çantasıyla beraber almak isteyen olursa 1700 ye vereceğim. (çantası sadece 450 tl)

Eğer parça parça almak isteyen olursa aşağıya parça parça resmini koyup fiyatlandıracağım.

Ürünün özellikleri aşağıdadır.
(Hertürlü sorunuzu ister PM'den olarak ister telefonla cevaplandırabilirim, buradan sorunuz olursa ve gecikme yaşanırsa kusur bakmayın lütfen.)

İstanbul'dan elden teslim edilir.

DJI Phantom 2 Vision Kameralı Multikopter Seti

Yeni Phantom 2 Vision- “DJI Kameralı Multikopter“, hava fotoğrafçılığında kullanılmak üzere dizayn edilen Phantom 2 Vision daha güçlü, daha akıllı , kaldırma kapasitesi arttırılmış hava fotoğrafçılığı için ideal bir yapıdadır. Geliştirilmiş pervane dizaynı ile bunun anlamı daha uzun uçuş süresi ve havada daha düzgün uçuş kalitesi sağlamasıdır.

Phantom 2 Vision 14 Mpxl HD video kamera ile birlikte gelmektedir. Bu kamera ile Apple IOS\Android APP kullanımlı telefon veya diğer platformlarda kameranızı bağlayabilirisiniz.

Phantom 2 Vision çok daha güçlü, gökyüzünde çok daha dengeli.

Daha yüksek kapasiteli dokunmatik tuşlu bataryası 25 dakika uçuş keyfini, geliştirilmiş pervane dizaynıyla birlikte daha stabil ve uzun süre yaşatıyor.

Phantom 2 Vision marketlerde görebileceğiniz en yüksek teknolojili, profesyonel seviye uçuş kontrolü sağlayan ve en akıllı mikrokontrolcünüz.

Phantom 2 Vision ile akıllı GPS tabanlı otopilot sistemi, entegre HD kamera, IOS app ile ful kamera kontrol, tek dokunuşla 14MP resim çekme moduna sahip oluyorsunuz.

PHANTOM 2 VISION aynı zamanda farklı uçuş modları ile farklı uçuş deneyimlerini yaşayabileceğiniz kusursuz bir multicopter. Kumanda yayınından çıkması ya da uçuş kontrolünü kaybettiğiniz durumlarda devreye giren güvenli uçuş modu, kalkış noktasına gelme ve iniş modu onu çok daha eşsiz yapıyor.

PHANTOM 2 VISION Özellikleri :

Tilt fonksiyonlu entegre HD Kamera
14 megapixel resim ve 1080p HD video
Değişken alan görüntüsü alabilme
IOS app ile uzaktan kontrollü ful fonksiyonlu kamera kontrolü (*)
Vibrasyon izolasyonu
4GB microSD hafıza kartı
Çevik performansı ile Stabil ve kolay uçuş
5.8G Uzaktan kumanda sistemi (Telefon tutucusu dahil)
Wi-Fi Mesafe Yükselticisi
Akıllı uçuş bataryası ve şarj aleti
Yüksek etkili bağımsız bağlantılı pervaneler
Geliştirilmiş uçuş süresi (25 dakika)

DJI iOS App Özellikleri

Gecikme süresi çok düşük video görüntüleme sistemi (downlink)
Uzaktan kamera kontrolü
Kablosuz Senkronizasyon
Sosyal Medya Paylaşımı
FPV Uçuş fonksiyonu
Mobil kontrollü Tilt ile kamera açısı değiştirebilme (*)
Sosyal Medya ve network paylaşımları için albüm senkronizasyonu
Uçuş parametrelerini görüntüleme ( Pil durumu mesafe tüketim vb)

Evet arkadaşlar yukarıda gördüğünüz Phantom 2 Vision'u bu şekilde komple set halinde almak isterseniz hepsini birden çanta dahil 1700 ya vereceğim. En başta bahsettiğim gibi ürünün mekanik olarak tamire ihtiyacı var.

Parça parça almak isteyenler içinde aşağıda parça parça fiyatlarıyla beraber sergiliyorum.

5200 mah lipo akıllı pil 5 kere kullanılmış sıfır ayarında. 375

İki takım pervane seti (8 adet) 100

DJI PHANTOM 2 VISION Kumanda 500

DJI PHANTOM 2 VISION WI-FI RANGE EXTENDER (Wifi) 350
(ürünün 200 metre olan menzilini 300 metreye çıkartan aparat)

DJI PHANTOM 2 VISION MULTIROTOR KONTROLLÜR 500

DJI PHANTOM 2 VISION Batarya Şarj Cihazı 175

DJI PHANTOM 2 VISION FPV Telefon Tutucu(Phone Holder) 55

DJI PHANTOM 2 VISION GPS MODÜLÜ 475

Phantom 2 Vision Özel Hava Basınçlı Case 400

Parçaları sadece tek tek toplasanız fiyatı zaten çok daha fazla ediyor. Daha aklıma gelmeyen parçalarıda var aklıma geldikçe ilave ederim.
Daha detaylı bilgi için PM den cep telefonumuda verebilirim.

Ürünle ilgili daha detaylı bilgiye sitesinden ulaşabilirsiniz. http://www.dji.com/product/phantom-2-vision

Takas teklifleriniz değerlendirilecektir.