Rahmetli Dinçer Çekmez'in bir sözü vardı filmde " Bana bir kafatası profesörü bulun ordinaryus olsun! O kadar! " =)

İşte siz de WORDPRESS konusunda ordinasyus profesörüm diyorsanız ve;

+ HTML5 ve CSS3 ile hazırlanmış bir tasarımın gerekli düzenlemeler yapılarak responsive (tablet, telefon vs farklı görünümlerde olacak) olarak wordpress'e entegre edilmesi
+ Ya da elimizdeki temanın hazır alınan kod yapısı vs çok iyi bir wp temasına yerleştirilmesi ve gerekli düzenlemelerin yapılması
+ Tasarımdaki tüm özelliklerin çalışması için gerekli kodların yazılması
+ Yukarıdaki tüm işlemleri GOOGLE ve Seo uyumlu olacak şekilde düzenlenmesi ve gerekli optimizasyonun yapılması konularında yeterliyim ve
+ Themeforest'taki en iyi kalitedeki temaları bile yapabilecek bilgi ve birikime sahibim diyorsanız ve
+ Kısacası özel yazılımla yapılabilecek her türlü içerik sitesini WP'de de oluşturabilirim ve her tasarımı WP'ye entegre edip tüm özellikleri ile çalıştırabilirim diyorsanız

ve WP konusunda her türlü sorunu rahatlıkla çözeriz diyorsanız benimle iletişime geçmenizi bekliyorum. Ancak WP konusunda çok ileri düzeyde bilgi ve tecrübe sahibi değilseniz lütfen teklif vermeyin. Bu proje başta olmak üzere WP konusunda hertürlü desteği verebilecek ve verilen projeleri yapabilecek bir uzman arıyorum.

Referans gösterilebilmesi ve İstanbul civarından olması (yüzyüze görüşebilmek için) bizim için ekstra önemlidir.

Saygılar.