ismailoztok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sana şöyle bir tavsiye vereyim note 3 n11 de 1919 tl axess karta 111 tl puan geri hediye ayrıca 9 taksit alabilirsin yani ayda 213*9 taksitle telefon alırsın 111 tl de puan kazanırsın axess kartın yoksa bekle iki haftada bir bankanın kampanyası oluyor bugün axess iki hafta sonra world olur sonra bonus olur ayrıca şuan n11 de 1000 tl üzeri alışverişlere 33 tl indirim veriyor o kampanya ile 33 tl indirim yaptığında 1886 tl ye almış olursun onuda 9 taksitle alıp axess ile 111 tl puan kazandın mı alabileceğin en uygun fiyata note 3 almış olursun

aynı şey note 3 neo içinde geçerli oda şuan 1649 tl 33 tl indirim düşersen 1616 tl ye gelir 9 taksitle alırsan ayda 180 tl taksitle alırsın 111 tl de puan ile iyi kazanmış olursun

ayrıca sana sony xperia z1 i de öneririm özellik olarak note 3 ile hemen hemen aynı olup kamerası daha iyi ve su geçirmeme özelliği var. fiyatıda 1550 tl seviyelerinde geziyor.

ayrıntılı inceleme için gsmarena.com sitesine girip oradan note 3 ile xperia z1 i karşılaştırabilirsin
Merhaba,

Tavsiyeler için teşekkür ederim. Telefonlarda taksit yapılmıyor öyle olumsuz bir durum var. Ama puan ve indirim oranları güzel. Tek sorun, o kadar limitli bir kredi kartım yok O yüzden faturaya ek veya evkur gibi senetle taksit düşünüyorum.

Sony'ye pek sıcak bakmıyorum doğrusu ama inceleyeceğim telefonu teşekkür ederim.