Su ana kadar filezillayi kullandim sadece ve istediklerimi programla hep yapabildim. Bu isin profesyonellikle alakasi yok. işe yarayip yaramamasi sorun. Benim isime yariyorsa niye kullanmayayim?
Samsung Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk 2 uygulaması ile gönderilmiştir.
Hosting sağlayıcıların File zilla yüzünden yaşadıkları sorunları gözden geçirmeleri lazım.
Müşteri hostinginizde sorun var diye geldiğinde öncelikle hangi FTP programını kullandıklarını soruyorum ve genelde FTP programı temelli sorunların sebebi File zilla çıkıyor.
Yıllar içinde bir çok kez tespit ettiğim File zillanın sebep olduğu sorunlar:
1) Dosyayı FTP ye yükleyemediği halde başarı ile yüklendi demesi.
2) Yazılım BINARY moda alınsa bile bazı dosyaları yada hiç bir dosyayı BINARY modda yükleyememesi.
3) Default ayarlarında hiç bir FTP programında default olmadığı şekilde sunucuya sınırsız sayıda bağlantı yapmaya çalışıp (Kendini daha hızlı gösterebilmek için) sunucularda bulunan yazılımsal/donanımsal firewall lara takılması.
4) verilen CHMOD komutunu başarı ile yerine getirdim deyip aslında getirememesi.
Ülkemizde yıllarca insanlar JOOMLA dünyanın en iyi CMS i diye tutturdu ve ben onlara JOOMLA dünyanın en beş para etmez CMS i dediğimde bana sen işi bilmiyorsun dediler

Bu gün file zillada olan olayda malesef aynı insanlarımız File zillayı iyi bir FTP programı sanıyor aslında sebebi sadece Türkiyede insanlar FTP programı olarak bir tek Fİle zillayı bildiği için.