Sakin ol.

2 kere onay veriyorsun, ertesi gün geldiğinde keyfi almıyorsun. Böyle bir şey yok. Bunun için satıcıyı da koruyacak bir kanun çıkartmaları gerekiyor.

İnternetten bilinçli olarak alışverişlerinizi yapın.

Dogukan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yerim sizin etiğinizi, bugün daha başımıza geldi. Bugün annem radyo dinlerken "Samsung Galaxy S4 ! Orjinal ! bin küsür lira değil sadece 149 TL ! Arayan ilk 30 şanslı dinleyicimize" diye bir reklam geçiyor, kadın nereden bilecek aramış telefon meşgul çalmış. Sonra geri dönüş yapılmış, ilk 30 kişiye girdiniz. E kadın haliyle sevinmiş adresi vermiş. Uyandığımda sevinçli sevinçli yanıma geldi, "oğlum radyodan telefon aldım galaxy s4 149 liraya indirmişler ilk 30 kişi için" tabi olayı anladım ne yaptın ya onlar *********** dedim. Hatta açtım söz konusu radyo ile ilgili bir ton şikayet olduğunu gösterdim ve 10 saat başına birşeyin gelmeyeceğini, geri iade etme hakkının olduğunu, almak zorunda olmadığını anlatmakla geçti.

Birde gelmişsiniz "etik değil". Bu tarz firmaların yaptığı etik mi önce bunu sorgulayın. Böyle bir ticari ahlakla ancak yerinizde sayarsınız.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:46:28 -->-> Daha önceki mesaj 02:42:34 --

Birader sen çok yanlış gelmişsin.

Konu sahibi'nin iade ile ilgili bir mesajı yok. Kendisi 2 kere onay veriyor, kargosu geldiğinde almıyor.

7 gün içerisinde zaten iade/değişim hakkın bulunuyor.

HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes farklı yere çekmiş etik değil filan edebiyatı yapmış.

Sorarım söyle bir soru;
Ürünü sipariş verdim alıcı ödemeli kargo payı neyse ürünü baktım arızalı yada beğenmedim hoşuma gitmedi yana Türkiye Cumhuriyetinin Tüketici hakları var beni koruyan 7 gün içinde maldan yada hizmetten cayma hakkı bunu kullandım devletin verdiği bir şey yani bu da sonuçta simdi bu etik dışı mı oluyor?
Ben etik dışı olmasın diye hoşuma gitmeyen bir ürünü yada geldiği zaman işime artık yaramayacak bir ürününe neden para vereyim?
Ayrıca bir çok firma bu işi adam gibi yapıyor kargo payını peşin alır ürün ücreti ile beraber öyle yapıları olsun bende güven olsun %80 iskonto nedir arkadaş ülkeyi mi terk ediyor bu adamlar? kim hangi üründe %80 indirecek sonra ondan birde kâr edip ticaret yapacak yemeyin ya kimseyi para da kolay kazanılmıyor ben vazgeçtim bir şeyi almak sorunda değilim kanun açık ve net.