Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google alertten gördüm geldim.Herşeyden önce seo işi bir analiz işi,bu analizleride manuel yapmak bir yere kadar münkün onun için abirisebil hocamızın bu alanda yaptığı çalışma çok önemli.Seo çalışması yaptıracak arkadaşlar backlink spamı ile geçiçi başarılar istemiyorlarsa abirisebil hocamızın bir alternatifi daha yok malesef.Ben kendi adıma seo konusunda ufkumu açtığı için teşekkür ediyorum hayırlı işler diliyorum.
Teşekkür ederim RssMonster.

Halil_69 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abirisebil hocayı bilenler bilir zaten. Ben kendisiyle iki aydır çalışıyorum. Ve kendi açımdan abirisebil hocayı size aktarayım.
Kendisinin gerek http://www.abirisebil.com/ sitesi ve r10.net'in google optimizazyon bölümündeki yazılarını yıllardır takip eden biriyim. Yazılarını incelediğinizde SEO'yu bir bilim olarak kabul edip o yönde çalışma yapan biri olduğunu görürsünüz zaten. Sağlam temellere dayalı olmayan şeyleri söylemez.

Abirisebil Size Ne Vaat Eder?

Eğer sihirli förmül arıyor az emekle kısa sürede (10-15 günde) zirveye çıkmak istiyorsanız abirisebil den uzak durun derim

Size asla sitenizi uçururum, roketlerim, takla attırırım, şu sıra garantisi veririm demez. (bana söylemedi en azından)

Bugün yaptığı çalışmalar yarın, öbürgün, 1 yıl, 10 yıl sonra karşınıza spam olarak çıkmaz. Tamamen doğal yollardan çalışma yapar.

Ve en önemlisi bugüne kadar SEO danışmanlığı veya hizmeti (adına ne dersek diyelim) adı altında çalışma yapan kişilerin yaptığı Hiçbir şeyi yapmaz. Hasbel kader bugüne kadar hatırı sayılır SEO danışmanıyla çalıştım veya yaptıkları biliyorum. Abirisebil hoca ile çalışmaya başladığımızda “bana şunları şunları yap dediğinde” (kendisine olan güvenim sonsuz olmasına rağmen) kafamda bir yerlerde “yahu bu çalışmalarla bi yerlere gelinir mi dedim.”

Ve şok...

Bana semantick'e uygun 4 adet makale yazdırdı. Makaleleri kendisine gönderdim. Şu şu şu kelmeleri makale içerisine serpitirim yayınlama istedi. (serpiştirilen kelimeler kesinlikle spam değil ve makale bütünlğünü bozmayan kelimeler) Tüm söylenenleri yaptım. Ve sıkı durun. 20 k indexli sitemde yayınladığım 4 makale ile hedef kelimemde google 2. sayfadan 1. sayfaya çıktım.
Bunu sadece 4 adet makale ile yaptık.

Tabi devamında başka çalışmalarda yaptık (detaya girmiyorum. Ama hiç biri spam çalışma değildi.)
Ben sonucu görünce ağzım bir karış açık kaldı. Hiçbir şekilde dışardan link almadan sadece site içi düzenlemelerle 2. sayfadan 1. sayfaya çıkmış bulunuyorum.

Kısaca abirisbil ezberleri bozan bir insan.
Samimiyeti, hoş sohbeti, size sadece bir müşteri gözüyle bakmamasıda cabası. Sözlerimin birileri için bir önemi olurmu bilmiyorum ama gözü kapalı sitenizi emanet edeceğiniz, işinin ehli temiz süt emmiş bir kardeşimizdir.
Teşekkür ederim Halil hocam. Sizin samimiyetiniz her şeye değer.

Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oh be. .
Hakan hocamla gerek r10 üzerinden gerek skype üzerinden ara sıra sohbet ederiz. Bu forumda yada biraz daha abartıyım Türkiye'de bu işi en iyi bilenlerden biridir. Bilimsel çalıştığını, yazılımlarının kalitesini az çok bilirim. Bu bölüme bir kalite getireceğine inancım tam. Allah yolunu açık etsin Hakan hocam. Valla konuyu kendim açmış kadar sevindim

Tapatalk ile gonderilmistir.
Hocam teşekkür ederim.