Hayırdır 30bini geri getirmenin yolunu mu buldun da 529 u gözden çıkarıyorsun.30bin ölürken nerdeydiniz acaba ? Yazmayayım diyorum ama şu konuyu bile kirletiyorsunuz.
Ben 30.000 soydasim katledilirken de askerlik yaptim. Cok sukur orduya da katildim artik. Simdi 30.000 geri getirmenin yolu var kocum. Pkk silahla bitmiyor (kocum diyorum cunku cahilsiniz, korsunuz) tarihciler ortaya cikmali ve bunlar kürt kesimlerden olmali. Ortak tarihimiz ortaya cikarilmali. Egitime oncelik verilmeli. Araplar bizi tarih boyunca satti. Halende aynilar. Peki sen ne yaptin?
Tablet
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:20:05 -->-> Daha önceki mesaj 23:17:13 --
Peki siz 30 bin şehidimiz için neden sustunuz ? Siz sustunuzda buradakilerin sesleri niye zorunuza gidiyor.Ya arkadaşım az dürüst olun de işte onlar araptı de onlr müslümandı de onlar ölümü hak ediyordu de onlar mazlumdu yaşama hakkı yoktu.Dürüst ol ve bunları de yada ağzını bile açma.Çünkü sığındığın şeylerin ardında suçluluğunda bizde varız sende varsın.Bugün arap, acem müslüman kardeşleri ölürken ağlayanlar o türk evladları içinde ağladılar karalar bağladılar.Ama sen kalkmıs burada yok 30 bin diyorsun yok benim vatandaşım diyorsun...Bizler vatan hainimiyiz ? Bizler pkklımıyız ? Bizler insanız dostum insan.Eğer ben kafir olsaydım emin ol ortaya insanlığımı koyarda inandığınız tanrınız yardımıcınız olsun diyebilecek cesareti gösterebilecek kadar delikanlı oalbilirdim.Buna inanıyorum.
Sizler korsunuz, cahilsiniz. Birgun beni anlayacaksiniz. Konuya son mesajim. Cahile laf anlatmak aromu parcalamaktan daha zordur. Bunları bir ordu mensubu olarak yaziyorum.
Tablet