Hukuki olarak bir yaptırımı yok ( umarım devlet satıcıyı da düşünüp kanunu düzenler ), fakat yaptığınız etik dışı.
İlgili firma *********** veya değil, sonuç itibariyle siz hem sipariş veriyorsunuz hem de telefonla onaylıyorsunuz. 2 aşama sonrasında kargo size gönderiliyor ve almıyorsunuz. Size gönderilirken kargo ücreti, insan gücü ve zaman kaybı yaşanıyor.
Yerim sizin etiğinizi, bugün daha başımıza geldi. Bugün annem radyo dinlerken "Samsung Galaxy S4 ! Orjinal ! bin küsür lira değil sadece 149 TL ! Arayan ilk 30 şanslı dinleyicimize" diye bir reklam geçiyor, kadın nereden bilecek aramış telefon meşgul çalmış. Sonra geri dönüş yapılmış, ilk 30 kişiye girdiniz. E kadın haliyle sevinmiş adresi vermiş. Uyandığımda sevinçli sevinçli yanıma geldi, "oğlum radyodan telefon aldım galaxy s4 149 liraya indirmişler ilk 30 kişi için" tabi olayı anladım ne yaptın ya onlar *********** dedim. Hatta açtım söz konusu radyo ile ilgili bir ton şikayet olduğunu gösterdim ve 10 saat başına birşeyin gelmeyeceğini, geri iade etme hakkının olduğunu, almak zorunda olmadığını anlatmakla geçti.
Birde gelmişsiniz "etik değil". Bu tarz firmaların yaptığı etik mi önce bunu sorgulayın. Böyle bir ticari ahlakla ancak yerinizde sayarsınız.