Eskişehir'de öğrenciyim. Acilen işe ihtiyacım var. Ofis ortamında part time yada freelancer olarak çalışabilirim.

ÖNCELİKLERİM

--- PHP, mySQL ve HTML konusunda iyi sayılabilecek derecede bilgi sahibiyim. Sadece API sistemlerine yabancıyım, çabuk öğrenirim. Büyük, küçük farketmeksizin projelerinizi kodlayabilirim. 5 yıldır PHP ve mySQL kullanarak kodlama yapıyorum.

PHP ve mySQL kullanarak hazırlanacak işlemlerinizi güvenle teslim edebilirsiniz. Bot (dizi, film, ***** hariç), script, düzenleme, ödev vs. ne varsa yapabilirim. Veritabanı oluşturabilirim.

################################################## ##

--- HTML ve CSS hakkında yeteri kadar bilgim var. Baştan sona CSS ile bir tasarım yapamam belki ama ufak tefek düzenlemeler yapabilirim.

################################################## ##

--- Ödemeleri mümkün olduğunca esnek tutmaya çalışıyorum. 70 TL ve üzeri ticaretlerde %50 iş öncesi, kalanıda iş sonrası almak isterim. Duruma göre esneklik gösterebilirim. Yani hepsini iş sonrası da alabilirim. iTrader ile alakalı bir durum.

--- İş Bankası, Ziraat Bankası, Enpara.com ile ödeme alabilirim. Akbank ve Garanti için cebe havale ile ödeme kabul edebilirim.

--- Çok acil ihtiyacımdan dolayı böyle bir konu açtım. Bir dünya fatura ödemesi, ayrıca kira ödemesi var ve acilen iş bulmam lazım. Her türlü teklifinize açığım.*

* Yanlış anlaşılmasın