mechulkalan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya kardeşim kimsede çıkıp demiyorki neredeyse bir ömür yerinden kımıldamayacak alete ne kaskosu ?

U_uR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam televizyondan bahsediyoruz biri hareket eden bişey biri yıllarca masada duvarda neyse işte bi yerde duracak bişey kasko neymiş ya

işte doğru cevap budur

telefon için kasko tamam elindedir düşebilir çalınabilir
araba için kasko tamam çalınabilir kaza olabilir
ama televizyon kaskosu neymiş

kasko sadece araba kazası için yapılmaz sağlık açısından hastane masrafları açısından yapılmalıdır ki asıl önemli olanda budur bence.. ama kimse bu gözle bakmaz tabi kaskoya.

neyse sonuç olarak çok gereksiz ve amcanın tutumu gayet normal ben olsam bende hayatta 100 liramı çöpe atmam
Belki çocuğun oynarken televizyona çarptı ekran kırıldı ? Belki evde televizyon heyecanlı bir sahne varken sende mutfaktan koşarken düştün ve elindeki televizyona çarptı!

Hadi bunları geçtim...

Diyelim ki elektrikler arka arkaya 3-4 defa aralıklarla gidip geldi o zaman ne olur biliyormusunuz ? Güç kaynağı yanar. Allah korusun televizyon yanar ev yanar.

Başımıza bizzat geldi. Ne kadar mantıksız konuşuyorsunuz anlamıyorum. Ama başınıza geldiği zaman da ''Ulan anasını ********...... gitti 5.000 liralık tv' dersiniz.