Yeni bir proje üzerinde çalışıyorum scripti hazırladım, ön hazırlıklar bitmek üzere ve tahmini 2-3 hafta içinde açacağım inşallah ancak merak ettiğim bir mevzu var hosting. %99.9 uptime garantisi veren normal bir hosting yada vps, vpd mi olur bilemiyorum, arıyorum. En önemli kriterler ise hardiskinin 200gb+ olması. Bandwith limitinin ise 1TB+ olması. Tahmii hedeflediğim hit ise günlük 3-5k öyle çok devasa hitler değil. Şimdi soruma gelelim, böyle bir paket bulabilir miyim? Böyle kendimizin paket oluşturduğu bir yabancı hosting firmaı var mı? Bu aradığım özelliklerde bir hostingin bana ortalama aylık maliyeti ne olur acaba?
Merhaba,
Yeni cloud teknolojisiyle sunucu kaynaklarınızı fazla kullandığınız durumlarda bile yükü birden fazla sunucuya dağıtarak işlemlerinizin güvenli ve hız sorunu yaşamadan yapılmasını sağlamaktadır.
Cloud teknolojisi hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Neden Cloud sayfamızı ziyaret ediniz:
http://www.cloudbunny.net/why-cloud.php
Canlı desteğimiz şuanda aktiftir sitemiz üzerinden günün birçok saati direk canlı destek yapıp bizimle görüşebilirsiniz. Maksimumu ticket cevap süremiz 1 saattir. Yardımcı olmak isteriz.
Teşekkürler.
www.cloudbunny.net