hiç bekleme aynı yazı 6 kanalıma geldi para kazanmaya kapandı dün bende araştırdım 6 ay beklersen açılır diyor da boş iş bütün videolarını yedekle adsense hesabın sağlam sanırım 10 gün kadar beklemek gerekiyormuş kanalları hemen silip yenisini açıp adsenseye bağlama biraz bekle sonra kanalları sil yeni kanallara eski kanallarında ki videoları seçerek tekrar at. Ben şimdi bunun hazırlığını yapıyorum.
dostum banada aynısı oldu 1 öaynce bütün hepsini sildim bir çözümü yok . yinede bekle cevap
eskilerin hepsini sildim yeni birkaç kanal açtım şuan para kazanma aktif sanırım çözdüm umarım tekrarlamaz
Buradaki bilgi kirliliğine inanamıyorum.
Şubatta para kazanmalarım kapatıldı 20 tane kanalımın hepsini açtım.
Eğer kazançların iyiyse geçmiş olsun hocam konuyu daha yeni gördüm yoksa yardımcı olurdum, yapıcağın şey sorunlu kanalı kökten silmek ondan sonra aşağıdaki linktekileri uygulayacaksın.
http://www.******.com/youtube-ve-ben...i-anlatim.html
yukardaki resimlerde yapacağın tek farklı şey sondan 2. resimde evet değilde hayır ı seçmen olacak o zman kanalın alt kanala dönüşecek 3 saat sonra para kazanman açılacak ondan sonra google+ bağlantısını kesince yine ana kanala dönüşücek.Bunları yapıpta açılmayacak ana kanal yok.