Benim bahsetmek istediğim şeyi anlamadınız hocam, üniversiteden üniversiteye değişir bu, ben Çanakkalede okuyorum ve burası öğrenci şehri, öğrenci olmasa Çanakkale halkı geçinemez, 180 küsür özel yurt var Çanakkalede sadece, yurtlar kayıt başı 100 lira civarı bir para ödüyorlar size, kaydettirdiğiniz her kişi için 100 lira... ama ıspartada süleyman demirel üniversitesinde durum böyle olmayabilir, şehir küçüktür, çok öğrenci yoktur, yurt yoktur, öğrenciden geçim yoktur, farklı bi durum olur... Bu sene başında 1700 kişilik üniversite bilgilendirme sayfası 1,5 milyar istedi fiyat sorduğumda, yurt tanıtımından öğrenci kaydından kazanıyorum zaten dedi 1,5 milyar verirsen alırsın sayfayı dedi, oraya yazdığım 500 - 400 TL fiyatları örnek olarak verdim, ege üniversitesi ile süleyman demirel üniversitesi ve iller arasındaki farkı anlatabilmek için...
Olacak iş değil demişsiniz ama emin olun olacak iş, bizzat şahit olmasam belki ben de inanmazdım ama adam 3 bin kişilik üniversite sayfasından 30 kişiyi yurda kaydettirdi diye 3 milyar trink nakit para aldı, geçen yıl kaldığım yurt için geçerli bu, çanakkalede 180 tane yurt olduğunu düşünürsek bence az bile bu sayfalar için istenen miktar... Öğrenciliğimin son yılı, seneye de burda olmuş olsam hiç düşünmeden 1-2 milyar verebilirdim 1-3K arası sayfalara