senin ülkene yobaz gözü ile bakıyorlarsa yada işlenen bir suçun günahını sen ödüyorsan ve bunun adına arkadaşlık diyorsan zaten sana diyecek bir söz bulamıyorum. Burada aradığın arkadaşlığı bulamadıysan ayrıca vahim bir tablo çizmişsin kendine. Bence vakit kayıp etme en kısa sürede şartlar el verince yurt dışına çıkış yap.
İlk mesajımı okursan öyle yapacağımı belirtmiştim.
Sen hiç seviyeli konuşabilen bir arkadaşa, bir kişiye rastladın mı, bilmem, ama ben hiç görmedim güzel ülkemde. Şu an çevremde şımarık davranan tiplere ciddi yaklaşıp bana küfür edeni şaka bile olsa laflarımla ezen birisiyim, emin ol, mutlu değilim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:11:13 -->-> Daha önceki mesaj 20:07:55 --
Türk ile arap farkını bilmiyorlarsa zaten sen iletişimi kes bence.
İstersen
bütün dünya ile iletişimi kesip sadece arap kardeşlerimizle çöllerde el ele koşarak oynayalım?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:13:01 -->-> Daha önceki mesaj 20:11:13 --
Ona da yapalım buna da yapalım hocam.. Kesinlikle haklısınız Doğu Türkistan'da,Hocalı'da olanlara da yapalım.. Her gün binlerce soydaşımız,kardeşimiz şehid oluyor.. Onlara da yapalım. Daha cok söyleyeceklerim var da siyasete girer hocam. Hayırlı forumlar.
Kaç hocam kaç Tardis'e beni de alırsan iyi olur. Gerçi Türkiye'den gelip aklımızda kalan dertler Tardis'e dahi sığmaz ama neyse.
Ben ciddiyim, ciddi isen birkaç yıl sonra Londra'da falan buluşuruz.

Ya da bilemiyorum, İngiltere ya da Amerika. 2 yıl sonra her yıl düzenli olarak Green Card başvurumu yapacağım. Ya çıkarsa...