Jucy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnşallah birgün; ülkemizde şehit olan her asker, polis için yürüyüş yaparız. İnşallah birgün; kerkük, doğu Türkistan için eylem yaparız, insallah birgün Rusya nin dört bir tarafta Türk soydaslarimiza yaptıklari zulüm icin yuruyus, eylem yaparız. Bana kim kizarsa kizsin. Once benim soydasim. İnşallah birgün hepimiz TÜRKÜM diye slogan atariz.

Tablet
Ona da yapalım buna da yapalım hocam.. Kesinlikle haklısınız Doğu Türkistan'da,Hocalı'da olanlara da yapalım.. Her gün binlerce soydaşımız,kardeşimiz şehid oluyor.. Onlara da yapalım. Daha cok söyleyeceklerim var da siyasete girer hocam. Hayırlı forumlar.

WapZap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ses çıkarmamalarının sebebi ise kendi milletinin çıkarları ve arapları sevmemeleri.
Ben, 3-4 yıl sonra Türkiye'den "kaçacağım" için — yönetimden kaynaklı, İngilizce geliştirmek için İngiliz, Ukraynalı ve Amerikan (adamlar "brn Fransızım, ben Almanım" demiyor, "Amerikan/Amerikalıyım" diyor.) kişilerle konuşuyorum, iyi bi' muhabbet kurup arkadaşlığı sağlayınca Türk olduğumu, Türklerin arap olmadığını söyleyebiliyorum. Yoksa direk iletişimi kesiyor, direk araplara saydırmaya başlıyorlar.

Kaç hocam kaç Tardis'e beni de alırsan iyi olur. Gerçi Türkiye'den gelip aklımızda kalan dertler Tardis'e dahi sığmaz ama neyse.