Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaw birinizde çıkıp arkadaş bu parayla avrupada 2 gün bile idare edemezsiniz demiyorsunuz sürekli bisküvi ve su ile idare edeceksiniz sanırım sigara falan içmiyorsunuz e içki zaten bize göre değil eğlenmeye de gitmiyoruz ne olsa

1 tane diskoya girip 1-2 saat vakit geçirseniz zaten paranın bi kısmı gider
oturup adam gibi bir yemek yemeye kalksanız kişi başı en az 20€ verirsiniz

ben en son 2009 da çıktım dışarı o zaman sigara 6€ idi sanırım Türk lokantalarında 10€ 1 yemek 1 salata idi çarp 3le (Tır parklarını bulun yoksa türk yemeği unutun )

siz planladığınız paranın yinede en az 3 katını cebinize koyun 10 gün düzgünce gidip gelin günlük 100€ den aşağı hesaplarsanız yanılırsınız.

3 aydır izmire gidip geliyorum kendi memleketim dili dişi yemeği yolu hiç bir sıkıntısı yokken günlük 50 otel 10 sigara 30 yemek burada bile şehir dışında 100 tl çok rahat harcarken yurtdışında günlük 35 € ile aç kalırsınız.

hocam bu gezideki amaç zaten minimum harcamayla en çok yeri görebilmek. amaç diskolara girmek değil, avrupa ülkelerinin dışarıdan görülebilecek güzelliklerini keşfetmektir. konaklamaların çoğu tren garlarında ve sokakta olacak. bir tek duş ihtiyacı için ucuz hostellerde konaklama yapacağız. ihtiyaçlar kişiden kişiye göre değişir. bu miktar size yetmeyebilir, bana fazla gelebilir. bunu kimse bilemez. amaç ülke ve şehir görmek, diskoya gidecek olsak bulunduğumuz şehirde tüm avrupadan akın edilen diskolar var zaten

kısaca: biz avrupayı görmeye gidiyoruz.

diğer tavsiyeleri de değerlendiriyorum, rota en kolay gidilebilir hale gelene kadar kesin değildir. elemeler ve eklemeler yapılabilir.