roots adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıkçası bu konuda çok tecrübem yok, fakat muhtemelen organizasyon alanı olarak bu konuda uygun şartlara sahip bir otel alanı seçeceğimizi düşünüyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:27:21 -->-> Daha önceki mesaj 20:26:09 --

Şahsen bence biraz daha farklı düşünüyorum, genelde bu konular aktif sezonda yapılmalı, bunun sebebi insanların tatil mantığına bürünmeden bunu yapmak daha doğru olması. Ama haziran - mayıs arasında 1 ay fark olacağını sanmıyorum. Yinede yorumlara açık bir konu.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:29:47 -->-> Daha önceki mesaj 20:27:21 --

Hava konusunda istanbul için mayıs-haziran çok fark olmaz, yağmur sezonu genelde nisanda bitiyor malum.

Fakat yaya gelecek arkadaşları düşünerek ben şehrin merkezinde metro ve metrobüse tahminen 5-6 dakika yürüme mesafesindeki bir lokasyonu düşünüyorum. Fakat bu durum katılım sayısı ile orantılı olacak.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:31:32 -->-> Daha önceki mesaj 20:29:47 --

Bu konuda halen katılım kayıtlarını ben e-mail ile selcuk@sh.com.tr veya buradan PM ile iletmeniz durumunda kaydediyorum. Sanırım 15 gün içerisinde web sitesini yayına almış olacağız. Web sitesinde form üzerinden de ileride başvuru yapabilirsiniz, fakat şuan için zamanı ve içeriği belirterek başvurmanız oldukça önemli olduğundan katılım plaanı olan arkadaşların şimdiden bilgi iletmesini rica ederim.
Tecrübe derken etkinliğin olacağı yerin önüne gelip arabadan indikten sonra ben tekerlekli sandalyede otursaydım burdan içeri rahatça girebilir miydim,etkinlik alanında rahatça dolaşabilir miydim diye düşünmeniz yeterli.
Amacım bu tarz etkinliklerde artık ufak imkanların olmasını sağlamak oyüzden önerdim