WapZap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ekleyecegim bi coin sistemi var kuytu koselere coin yerlestirecegim, ana menu, skybox gibi seyler var. bu arada ben unity oyun motoru kullaniyorum, objeleri blender ile yapiyorum. bunu tam kavrayinca androide gecis yaparim. bi de grafikleri iyi olsa aslinda guzel oyun motoru.

yorumunuz icin tesekkurler.
Eğer kafanda bu oyunu geliştirme açısından ciddi bir düşünce varsa bu konuda sana destek çıkabilirim. Kafandaki fikri bana iletirse 3Ds Max ile istediğin grafiği sana çıkartabilirim. Bu sayede bende kendimi geliştiririm AutoCad Vb. Bir programla grafikleri 2 boyutlu ve ölçümlü şekilde çiz çıkart bana yolla. Bende içinde ekstra düzeltmelerle sana 3 boyutlu olarak göndereyim.

Not: Amacım sadece yardım etmek

Bu projede sana şöyle bir şey önerebilirim. Aynen bu şekilde olup hügo gibi 3 şeritli yol olsa. Bu yollarda tuzaklar vs olsa. Oyun başlamadan önce haritayıda önden gösterirsen eğer. İlk aşama için güzel bir oyun olabilir düşüncesindeyim. Dahada geliştirilebilir bu proje. Kafadan sallama oldu şuan. Düşünülürse oyun sitelerinde yerini alacak bir şey olabilir bence