MeSuTbilgili adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yukarida anlatilan gayet acik duruyor ustelik uzun suredir ise yaradiginada sahidim
Konuyu açan arkadaşı senin davet etmen ve aynı firmada ( yada sitede ) çalışıyor olmanız her konuda onu savunmanı yada haklı çıkarmanı gerektirmez. Dışarıdan pek hoş görünmüyor kardeşim bu durum.

Konu sahibi arkadaşım. @Denizs; i uzun yıllardır tanırım. Hayatımda gördüğüm en kibar insanlardandır. Hiç karşılık beklemeden yüzlerce kişiye yardım ettiğine bizzat şahit oldum. Senin açtığın konular genelde reklam koktuğu için, eleştiriye pek açık olmadığın için, biraz sert bir üslubun olduğu için, insanlar ister istemez düşüncelerini yansıtırken arada sertleşebiliyorlar. Yani en azından senin bunu normal karşılaman lazım. Deniz'in sitesini sormuşsun ya, ben birkaç tanesini biliyorum. Fakat söyleyemem maalesef. Fakat şu kadarını söyliyeyim, istedikten sonra yapamayacağı şey pek yoktur.

Senden de küçük bir isteğim var. Lütfen yazarken noktalama işaretlerine, paragraflar arası boşluklara biraz dikkat et. Şu açtığın konu bana o kadar karışık geldi ki, doğru dürüst okuyamadım bile. Herkese hayırlı sabahlar..