MehmetCAKIR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayfa içerik ağırlıklarından bahsetmiyorum lütfen makaleyi doğru okuyun
site kelime ağırlığından bahsediyorum
ayrıca Mat cutts bile halen backlinklerin işe yaradığını söylüyor. Hatta Diyorki Sıralamnın temeli !

Deniz Haklısın Çok hemde Çok Haklısın! tabi bu değerlendirmen herkes için geçerli değilmi !

Kısaca Nasıl Sırlama Yapıldığına bir bakalım
Pagerank hesaplanır
Panda ve Penguen Uygulanır
En sondada Page Layout ile değerlendirlir.
Humming bird ilede Güncellik sağlanır
Diğer kısımlarda Her Adımda uygun olduğunca değerlendirlir.

Pagelayout sayfa görnüm olduğuna göre ve hx taglarıda dorudan görünümü etkilediğine göre
sanırım varsayımımda haklı oluyorum.

Ayrıca Tüm Bunlara rağmen kafanıza göre yok o kaltı bu kaltı gibi şeyler uyfurmayın keywords bile kalmadı ! sadece zaman zaman ağırlıkları ve değerleri değişiyor
Keywords kaltı diyen arkadaşlar bile yandex için keywords kullanıyor !

demem o ki nasıl konuştuğunuza neyi konuştuğunuza uslubunuza dikkat edin
haklısınız boş teneke çok öter dolusu tok öter
Selamlar saygılar
Mehmet ÇAKIR
seowarp sahibi ve yöneticisi
bilgisayar sistemleri Teknik Öğretmeni
adresim ve telefonlarım belli yaptığım işler ve sonuçlarıda belli

ve son
Madem içerik anahtar kelimelr falan önemli değil kelime ağırlıkları önemsiz
buyrun sitenizi flash ile yapın yükselin
bende elinizi öpeyim
hadi bakalım
Yahu hoca polemik yaratmaya çalışıyorsun ama bari destekli yapsan. Google'ın ömrü hayatında sadece 3 defa güncellediği above the fold alanındaki reklamlarından dolayı sitelerin etkilendiği algoritmayı kalkıp hx taglerine bağlıyorsun. Sonra da bu benim varsayımım doğrudur diyorsun. Varsayımın da tahminlerin de olabilir ancak bunları ortaya atarken bunun sadece tahmin olduğunu söyleyeceksin.

Kalkıp bir ton cevap yazmışsın. Yok Hummingbird ile güncellik sağlıyormuş. Google'ın güncellik algoritması değil Hummingbird. Bu algoritma arama sonucunda anahtar kelimelerin yerine anlamlarına ağırlık veriyor. Hiç mi okumuyorsun. Sağdan soldan duyduklarını koşarak buraya yazmaya çalışıyorsun. Amaç nedir sitenin reklamını yapmak mı. Ben sormadım sana şirketini falan. Şu seowarp duymaktan sıkıldım ben şahsen bu seo optimizasyon alanında.

Ek olarak mantık falan dersi alırken kopya mı çektin de akıl yürütme disiplinine sahip olmayan hoca nasıl oluyor. Hayatında hiç mi teorem ıspat etmedin. Bir anda herşeyi anlatmaya çalışıyorsun da toplasan ne anlattığını kendin bile anlamıyorsun. Bir fikir ortaya atıyorsan onu savunmak için bir aksiyoma dayandıracaksın, tanımlardan yararlanacaksın. Sen 2-3 tane parçayla puzzle yapmaya çalışıyorsun çünkü gerisi eksik.

r10 da reklam alanları var gider paranı ödersin yaparsın reklamını. Yok öyle boş beleş reklam fazlası spame girer.