abirisebil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayın @MehmetCAKIR,

Tecrübeli arkadaşları dinlemenizi tavsiye ederim. Ya da dilerseniz bu uğurda istediğiniz kadar zamanınızı harcayabilirsiniz. Bu hesaplamalar TEMMUZ 2011'de tarihe gömüldü. Matt Cutts'ın aşağıdaki videodaki mimiklerine dikkat edin. Resmen yeni bir dönem açyık edasında cevap veriyor :

http://www.youtube.com/watch?v=Rk4qgQdp2UA

O tarihten itibaren yeni bir dönem başladı. Semantic kavramlar, ağırlık hesaplamalarını tarihe gömdü. Dünyaca ünlü SEO'ların ağırlık hesaplamarıyla ilgili ropörtajına buradan ulaşabilirsiniz :

http://www.hobo-web.co.uk/keyword-density-seo-myth/

Ropörtaj yapılan SEO'ların hemen hemen hepsi birer duayen ve milyonlarca USD değerindeki isimlerdir. Ve en çok faydalı paylaşımları yapan kişilerdir.

Daha önceki konuda da söyledim size, vakit kaybetmeyin. Google web yönetici araçlarında sunduğu ipuçlarını tarihe gömmeden, webmasterlar ile paylaşmaz Bu tür verileri spammerları yakalamak için kullanırlar. Bir nevi yem gibi düşünün.

Google artık keyword tabanlı değil, semantic tree sistemiyle çalışıp kalite önermeleri yapıyor.
Sayfa içerik ağırlıklarından bahsetmiyorum lütfen makaleyi doğru okuyun
site kelime ağırlığından bahsediyorum
ayrıca Mat cutts bile halen backlinklerin işe yaradığını söylüyor. Hatta Diyorki Sıralamnın temeli !

Denizs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne alaka page layout algoritmasıyla hx taglerinin.
Deniz Haklısın Çok hemde Çok Haklısın! tabi bu değerlendirmen herkes için geçerli değilmi !

Kısaca Nasıl Sırlama Yapıldığına bir bakalım
Pagerank hesaplanır
Panda ve Penguen Uygulanır
En sondada Page Layout ile değerlendirlir.
Humming bird ilede Güncellik sağlanır
Diğer kısımlarda Her Adımda uygun olduğunca değerlendirlir.

Pagelayout sayfa görnüm olduğuna göre ve hx taglarıda dorudan görünümü etkilediğine göre
sanırım varsayımımda haklı oluyorum.

Ayrıca Tüm Bunlara rağmen kafanıza göre yok o kaltı bu kaltı gibi şeyler uyfurmayın keywords bile kalmadı ! sadece zaman zaman ağırlıkları ve değerleri değişiyor
Keywords kaltı diyen arkadaşlar bile yandex için keywords kullanıyor !

demem o ki nasıl konuştuğunuza neyi konuştuğunuza uslubunuza dikkat edin
haklısınız boş teneke çok öter dolusu tok öter
Selamlar saygılar
Mehmet ÇAKIR
seowarp sahibi ve yöneticisi
bilgisayar sistemleri Teknik Öğretmeni
adresim ve telefonlarım belli yaptığım işler ve sonuçlarıda belli

ve son
Madem içerik anahtar kelimelr falan önemli değil kelime ağırlıkları önemsiz
buyrun sitenizi flash ile yapın yükselin
bende elinizi öpeyim
hadi bakalım