osmancanozdemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1) Çünkü ülkemizde baktığınız zaman yurtdışı diyince herkes pahalı diye düşünüyor.
2) Doktor olmak için tıp fakültesi mezunlarının girdiği sınava girerek doktor oluyorlar, yani hiç bir farkı yok Türkiye'deki üniversitelerden.
3) Söylendiği kadar basit. Yapmanız gerek evrakları teslim etmek sonra gelip okulunuza başlamak.
4) Üniversitelerimizin denkliği olduğuna dair YÖK tarafından belgeler elimizde mevcuttur, dilerseniz sizde alabilirsiniz.
5) Makedonya'da okuyan şu anda 5 bine yakın Türk öğrenci bulunmaktadır. Bu kadar öğrenci sizce boşuna buraya gelir mi ? Ve bu öğrenciler kolayca buraya gelerek eğitimlerini almaya başlamışlardır.
6) Eğer bölümünüz gideceğiniz bölüme uygunsa dersleriniz kredili sistemde sayılarak sizi 2. sınıftan başlatabilirler ( TIP BÖLÜMÜNDE BÖYLE BİR ŞANS YOKTUR AMA DİĞER BÖLÜMLERDE VARDIR )

Hukuk bölümü en gözde olan bölümdür. Ayrıca Tıp, Mimarlık, Bilgisayar Mühendisliği, Uluslararası İlişkiler bölümleride fazlasıyla ilgi çeken bölümlerdir.
Bölümlerin denkliği vardır. Web sitemizin denklik bölümünden YÖK tarafından alınan belgeyi görebilirsiniz. Dilerseniz kendi adınıza aynı belgeyi YÖK den alabilirsiniz.

Umarım arkadaşa verdiğim cevap sizin içinde yeterlidir.

Çağ üniversitesi Türkiye'deki Çağ Üniversitesi ise sınavla alan bir üniversite. Bizim üniversitemiz sınavsız ve istediğiniz bölümde okuma şansı sunmaktadır. Üniversitemiz çok büyük bir üniversite olmamasına rağmen kaliteli bir eğitim ve Avrupa kalitesinde üniversitedir. Ayrıca çifte diploma olanağı ve hem dünyadaki önemli hemde Türkiye'deki bir çok üniversite ile iş birliği ve öğrenci değişim programı sözleşmeleri vardır.

Umarım bir gün sizi de aramızda görürüz
Evet sınavla alıyor biliyorum.Zatem barajı aşan her vatandaş okuyabilir çağda.Konuda tıp fakültesinden bahsetmişsiniz.Araştırdım fakat tıp fakültesi olduğuna dair bir bilgiye rastlamadım.