sevgili dostlar çok arkadaşım sorular sormuş bir arkadaşım hac hakında birşey söylemiş evet ben umre yaptım hac yılda 1 defa ancak inş onuda nasip olur yaparız her perşembe akşamı umre yapıyoruz bu hafta nasip olursa rahmetli annanem için yapacağım cuma günüde nasipse hira dağına çıkacağız sonraki hafta inşallah medineye peygamber efendimiz sav kabrini ziyaret edeceğiz dün benden dua isteyen arkadaşlarıma sabah namazından sonra kabeye karşı dua ettim inş bu perşembe umrede kabe tafafından sonrada dua edeceğim
Hocam Allah Razı olsun duaların kabul ibadetlerin makbul olsun.Naçizane tavsiyem sana Medine peygamber efendimizin hücre-i saadete gittiğinde küçük bir tüyo orda cibril kapısından gir eğer peygamberimizle karşı karşıya kalmak için selam kapısı çok kalabalık ve zor geçiliyo yani yaklaşman sıkıntılı olur biraz ama sabah namazından 1 saat önce cibril kapısının orda olursan inşaallah bir şekilde ravzanın hemen yanında hücrei saadetin orda ve hatta az ilerde buluınan yeşil halıda bile namaz kılman mümkün olabilir.Olaki orda nasip olursa bu kardeşinide unutmaz bir dua edersin bize Allah yar ve yardımcın olsun .