SİTE SATILMIŞTIR.... Sitenin aylık getirisi: Adsense (Detayları Aşağıda) Sitenin açılış tarihi: 3 Mart 2012
Domain Açılış / Bitiş Tarihi: 3 Mart 2012 - 3 Mart 2015 / GoDaddy
Kategori, sitenin içeriği nedir: Flash Oyun Günlük hit sayısı, kaynak link: Şuanda 70-100 Tekil (İlgilendiğim dönem 600-700 hiti görmüştür)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 Yıl 1 Ay / PR3 Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik dahildir. Sitede
OnArcade Teması Bulunmaktadır.
Hosting dahil midir: Hayır, 2-3 Gün idare edilebilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılım: OnArcade Plus
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yok.
Siteyi Satma Sebebim Askerden yeni geldim sayılır ve Askerde olduğum dönemde ilgilenemediğim için 500-600 olan hiti şuanda 70-100'lere düşmüştür. Son güncellemede
PR3 değerini almıştır ve
2 yıl 1 aylık = 25 Aylık bir sitedir. Ayrıca domain 2015'e kadar uzatılmıştır, daha 1 senesi vardır.
Zamanında bana
güzel paralar kazandırmıştır Adsense üzerinden. Adsense gelirlerini aşağıda paylaştım, şuanda çok fazla geliri yoktur o
yüzden şuanki gelirini sormayın. Hite göre geliri az çok tahmin edebilirsiniz.
Siteye
yeni 40TL'lik bir seo çalışması + Sosyal Medya paketi toplamda 50TL'lik çalışmaiçin anlaşılmıştır. Ayrıca tanıtım yazısı vs. alıp sağlam yerlere getirmeyi planlıyordum fakat şuanda nakite ihtiyacım olması sebebiyle satıyorum,
fiyat o yüzden bu şekildedir. Siteyle ilgilendiğiniz takdirde
eski hit/gelir seviyesine ulaşacağını düşünüyorum. Ayrıca
link satışlarından da para kazanabilirsiniz.
6 aylık askerlik görevim boyunca hiç ilgilenemedim, ona rağmen askerde olduğum ilk dönem bile kazandırıyordu, sonra güncel olmadığı için sanırım gerilemiş durumda.
Zaten kelimeleri belli, 3-4 yerden alacağınız tanıtım yazıları ile o kelimelerde sağlam yerlere gelip eski seviyesine ulaşacaktır.
Şuanki Hit Görüntüleri Adsense Görüntüleri NOTU OKUYUN: Dediğim gibi son dönemlerde hiti/geliri düşmüştür, şuanda 70-100'dür o yüzden şuanki Adsense görüntülerini koymaya gerek duymadım. Yeni 50TL'lik bir seo çalışması için anlaşıldı ve daha bitmemiştir. Ayrıca alacağınız 3-4 tanıtım yazısı ile sağlam yerlere gelecektir. SEO çalışmasının sonrasında bile kelime bazlı yükseliş olacaktır diye düşünüyorum. Ödeme şekilleri İş Bankası. Sitenin tüm bilgilerini olabildiğince açıklamaya çalıştım o yüzden lütfen diğer sorularınız için konu altından pm istediğinizi belirtin.
Sitenin PR3 değerini ve önceki durumunu göz önüne alarak fiyat yazdım, o yüzden bu gelire bu fiyat fazla denmesin. İlgilenilirse yükselecektir.
Alıntı
Forum dışı Msn & İletişim Mail Adresi: kngblood (at) hotmail.com