Arkadaşlar merhaba
Kullandığım bir kaç reseller var ama genelde içindeki siteler hep kurumsal firmalar, wp tabanlı olanlarda var html ve wp bile var ama bu sitenin ziyaret sayısı diğerlerine nazaran daha fazla oldu.Henüz 4 aylık bir site ama manuel seo ve özgün içeriğinde etkisi ile günlük 10K üstü görüntülenme alıyor. Doğal olarak hangi resellere koysamda
Fatal error:
out off memory hatasıveriyor sıklıkla.
Bu sebep ile sadece bu site için bir hosting istiyorum, şu vps olaylarını yapabileceğimi bilsem vps alacağım ama inanın 10 yıldır hep reseller ile uğraştım. Dedicated vps vds hakkında hiç fikrim yok.
Wordpress için optimize edilmiş hostingler yada resellerler olduğunu duydum.
Eğer uygun teklif olusa değerlendirmek isterim.
GOOGLE WMT
DİP NOT: Sitenin 1 saat bile kapalı kalmaması gerekiyor, biliyorum ve sıklıkla duyduğum bu tip sorunlar olduğu. bir kaç gün kapalı kalan siteler oluyormuş. Bu tip bir durumda
- Trade verme hakkımı saklı tutarım. Bu sebep ile lüten sağlam hizmet veremeyecek arkadaşlar teklifte bulunmasın.
Merhaba,
Paylaşımlı sunucuda sitenizi barındırmanız sitenizin hitleri bu şekilde iken ilerisi için sorun yaşatacaktır. VDS sunucusu konusunda size yardımcı olabiliriz. Sunucu kurulum sonrası VDS sunucunuz tarafımızdan optimizasyon edilip, gerekli güvenlik ayarları sağlanmaktadır. Böylelikle sunucunuz daha hem performanslı-güvenli olacaktır hemde sunucunuzu reseller kullanır gibi kullanacaksınız.
Konumuzda gerekli bilgiler mevcuttur.
https://www.r10.net/vps-hosting/1080...imizasyon.html