Neden kimse arkadaşa z1 compactı önermemiş şaşırdım

5s ile LG g2 arasında kalmıştım bir sony center'a girip z1c'yi elime alana kadar. BMW 'ye binmiş gibi hissettim. Snapdragon 800 işlemci 2 GB ram olup boyutu 4.3 inç olan piyasadaki rakipsiz telefon. Ki paralel ithalatla 1500 TL Ye de bulmak mümkün. Az daha param çıksın direk alacağım 1 aydır her gün araştırıyorum yeter yani
HTC Vision cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hep bir Sony'e merak var şu sıralar bende. iPhone ile karşılaştırıyorum kesinlikle esamesi okunmuyor yanında. Hem de iOs işletim sistemine de bir hayli uzağım. Sony'i kesinlikle düşünüyorum. Fakat Note ile bir fark olmazsa arasında sıkıntı olur benim için.
iphone
bütçen 2bin liraya kadar çıkabiliyorsa biraz daha bekleyip samsung s5 alabilirsin 2199 lira olucak fiyatı

yada ıphone 6 yı bekleybilirsin büyük ekranolı olucgını garanti edemiyorum yanlız onun note2 den ıphone5s e geçersen ekran boyutundan menun olmayacagın için telefonu kötülersin

o yüzden ya androidden vazgeçme 5s i bekle yada garanti olmasada ıphone 6 nın büyük ekranlı gelmesini bekle
Hocam Note 3'e 3 GB ram koyup Galaxy S5'e 2 GB ram koyup onu aynı fiyatın daha üstüne satarsa ben Samsung'dan o cihazı sittin sene almam

Teşekkürler öneriniz için.
Sony biraz ağır basıyor şu sıralar. Z2'yi bekleyelim biraz