son dediğim yöntemi en son 7 yıl önce AOL firmasının verdiği ingilteredeki bir modeme yapmıştım tesadüfen modemin kullandıgı modemin dll lerini incellerken public olarak bırakıldığı için keşfetmiştim, tam hatırlamıyorum sistemi ama router gibi birşey değildi, 56k modemler mantığında sadece o bilgisayara has bir sistemdi ama ozamana göre baya hızlı bir bağlantısı vardı. turkcell in verdiği ipler dinamik ise mantık olarak hücreseli kapatıp açmak ip adresini değiştirmelidir. bizim modemlerin öyle apileri olsa bile hızlı olacağını sanmıyorum çünkü router sistemi okadar hızlı değildir. içinde landaki iplerin port yönlendirmelerini tutan cache gibi bir sistemleri var, bu tabloların tekrardan yüklenmesi, iss den yeni ip adresi istekleri gibi biraz hammal işler yapıyorlar. yani 40 saniye sürer hiçyoktan, tekil makinede ip adresinin değişmesi kritik zamanda olan bir iş yapıyorsan uygun fiyata vpn bulmanı öneririm. bunlarda server sayıları kadar ip adresini değiştirmen mümkün sanırım ve bekleme süreside 40 saniyeden çok daha az olacaktır