5 aydır LG G2 Kullanıyorum Performans , görüntü bakımından on numara android telefondur.Full HD ıps 5.2 ekran size görüntü açısından yetecektir.3000 mAh pil gücü sizi normal bir kullanıcı iseniz 2 3 gün rahat götürür.
http://www.hepsiburada.com/liste/lg-...egoryId=371946 Bu kısım başka bir kullanıcıdan alıntıdır,
T
elefonun ekranı mükemmel, 424 ppi ekranı, kusursuz görüntü sağlıyor
3000 mah bataryası fena şekilde iyi, note 2 den bu telefona geçtim, bana note 2 yi hiç aratmadı, bu telefona root ve rom özelleştirmeleriyle beraber şarjının 2 günü sıkıntısız çıkaracağını düşünüyorum
32 gb versiyonunu aldım, 25 gb bize kalan kullanım, gayet yeterliydi benim
için
Antutu skoru 35 bin küsürdü, bu da fazlasıyla inanılmazdı
Herhangi bir sıkıntı ölü pixel problemi yaşamadım
Telefonun sesine ve kulaklığına kötü diyen arkadaşları anlamak mümkün değil, tek hoparlörüyle hd ses veriyor, tamam HTC One ayrı bir konu, onun kadar iyi olamaz, Htc nin bu telefondan tek üstün yanı boomsound hoparlörleridir arkadaşlar, gerisi lg
ile ya eşittir, yada lg g2 daha iyidir.
telefonun her yerinde jilatin vardı, sökene kadar ne haller çektim, telefon baya özen gösterilerek paketlenmişti, bu da önemliydi benim için
ısınma problemi yaşamadım, % 100 parlaklıkta realracing oyununu indiriyorken arka tarafta hafif bir ısınma oldu, ama kesinlikle rahatsız edici değildi
Telefon 5.2 inç ekranıyla mükemmel bir şekilde ele oturuyor, büyük telefondan korkan arkadaşlar bu telefonu bir denesinler lütfen
Telefon incelemelerde kalın gibi görünüyor ama tam aksine, telefon ipincecik, hele köşelere yaklaştıkça 3 4 mm ye kadar düşüyor inceliği, 8.9 mm en kalın yeri
Arkadaşlar, hiç donma takılma yaşamadım, hiç bir problem yaşamadım, telefonu çok çok begendim, alan arkadaşlara hayırlı olsun, almayan arkadaşlarda küçük incelememden sonra belki fikirleri daha iyi oturur ve alırlar, bu telefon herkesde olmalı

bencil davranmamalıyım, bu cihaz kusursuz
Son olarak kulaklıkları yüksek sesden daha çok, kaliteli ses veriyor, basslar tizler çok dengeli, midler mükemmel, rock'n roll yapmayacaksanız kulaklıklarda fazlasıyla işinizi görür