Mrb. arkadaşlar,

Geçenlerde nette gezinirken network marketing olayını duydum biraz.İlk başta benimde içime sindi.Şirketleri falan araştırmaya başladım.Bi şirket aklıma yattı sadece fakat biraz daha araştırınca Türkiye'de bu olayların sonunun hep hüsran olduğunu okudum.Bulduğum şirketin adı 'Bonanza'ydı fakat sonradan içime sinmedi bişeyler ve bu tarz sistemlerden vazgeçtim.

Şimdi kendi e-ticaret sitemi açmayı düşünüyorum fakat çok ciddi anlamda bi iş düşünmüyorum.Hani daha çok ek gelir gibi.Ama e-ticaret sitesi içinde fatura kesmek gerekiyo garanti vs.. konuları için.Harici HDD satmayı düşündüm ama dediğim gibi garanti ve fatura konusu sıkıntı olacak.Nasıl bişey yapmalıyım da bu tarz sorunları aşıp yasal ve garantili ürünler satmalıyım ?

Not: İlla bu ürünü satmak zorunda değilim.Başka ürün önerileride olursa değerlendirebilirim.

Not 2: Kenarda 5 bin kadar birikmişim var hepsini olmasada yarısını falan bu iş için kullanabilirim.Gerçekten yapabileceğime ve kazanabileceğime inanırsam hepsinide kullanabilirim...

Saygılar...İyi çalışmalar