Ailesi varlıklı olduğu için özel ihtimam gösteriliyor lafını çok gördüğüm için kendi düşüncemi yazmak istedim; birkaç yıl önce Kayserili çocuklar kaybolmuştu, medya aylarca gündemde tuttu, insanlar ve devlet her yerde aradı. Onun dışında yine Çanakkale'de bir çocuk aylarca medya gündeminde kaldı. Haksızlık etmemek gerek diye düşünüyorum.
benim arkadaşımın kardeşi kaybolduğunda karakola gittiğimizde 24 saat sonra gelin dediler

bu ülkede sırtında çocuğunun cesedini taşıyan insanı önemsemeyip devletin imajını zedelemek isteniyor denildi , aile ve sosyal politikalar bakanı camı kırık evde donarak ölen çocuk için üzücü ama olabilecek şeyler dedi böyle bir ülkede okan bayülgen gibi insanlar neden canlı yayında saatlerce programını kesip bunun yayınını yapmadı hangi çocuğumuz için özel skorsky helikopter kaldırıldı devlet tarafından benim anlatmak istediğim buydu
ölen bir can hemde 3,5 yaşında tabi ki üzülürüm ama ben insanların böyle aşağılık ve maddi durumu olmayan insanları zair veya görmemezlikten gelmesine isyan ediyorum o babanın annenin canı canda vali bakan falan açıklama yapıyorda başkalarının ki can değil mi benim arkadaşlarım var o çocuklar için 1 tane paylaşım yapmadılar bakıyorum şimdi ağlıyorum falan diyorlar
sokakta dilenen değil okula gitmek için mendil satan bir çocuk tanıyorum yemin ederim elimde avucumda olsun o çocuk için her şeyi yaparım diğer çocuklar içinde ama artık bu ülkede parası olan insanlar için değil birazda fakir veya orta kesim için adalet getirilsin birazda o çocuklara önem verilsin
Allah hiç bir anne babaya evlat acısı yaşatmasın ne zengine ne fakire