Arkadaşlar 1 hafta önce arkadaşlar basketbol oynarken bir diz sakatlanması geçirdim. Zıpladım ve kendimi yerde buldum Olay olduğunda dizimden kırılma sesi gibi bir ses duydum halen unutamıyorum. Ve olay sıcak olduğundan arkadaşların yardımıyla ayağa kalkmaya çalıştım ve sol ayağımın üstüne basınca dizimde dönme oldu ve tekrar düştüm. Neyse acile kaldırdılar falan. Doktora gittim ortopediye röntgen ve tomografiye girdim. Doktor dizde küçük bir çatlak gördüm dedi. Dizlik ve koltuk değnekleri al 10 gün ayağının üstüne basma dedi.(Merhem - ağrı kesici falanda verdi ) 10 gün sonra gel bakalım ona göre tedavi uygulayalım dedi. Neyse arkadaşlar bugün 8. gün doktora gitmeme bir kaç gün kaldı tabi biraz korku ve heyecanda var.Açıkcası sakatlığın uzayacak diye korkuyorum. Vizelere falan az kaldı. Her şey üst üste geldi.

Biraz rahatlamak için buraya yazdım. Belki dedim daha önce başına gelen ya da bir tanıdığının başına gelen varsa bu konuda biraz bilgilendirir dedim beni. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Sağlıcakla kalın