Site adresi : Özel mesaj ile verilecektir. ( 10 yaşında, 4 harf ve net uzantılıdır )
Site için istenen fiyat : 950 TL ( Pazarlık payı mevcuttur )
Sitenin aylık getirisi: 45-60 TL (Tema değiştirdim, şuan tbm düşük olabilir)
Sitenin açılış tarihi: 1 yıl önce
Kategori, sitenin içeriği nedir: Genel portal, blog tarzı
Günlük hit sayısı: 400-800
Ziyaretçi kaynağı : % 95 Google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 10 / PR1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı:Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı:Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
Özel notlar : Site yaklaşık 1 yıldır aktiftir. Toplamda 10 yazara ait, 920 özgün yazı vardır. İçerik girilse de, girilmese de hit 500'ün altına düşmez. Bazen girdiğimiz bir içerik sayesinde günlük 4K hit yakaladığımız oldu. Fakat gündemi pek takip edemiyoruz.
Neredeyse hiçbir çalışma yapılmamıştır. Ara sıra birkaç siteye manuel olarak tanıtım yazısı yazdık o kadar.
Ayrıca sitede, vbseo ve vbulletin kurulu olan bir forum mevcuttur. Fakat lisansları yoktur. Alexa değerinin düşmesine katkısı çok oluyor Ben yaklaşık 1-1.5 ay önce foruma konu eklemeyi kapattım ilgilenemediğim için.
9K lık Twitter hesabıda siteyle birlikte verilecektir.
Klasik bir cevap olacak ama sektör değiştirdiğim için satışa çıkarıyorum siteyi. Burdan gelecek olan kaynakla, diğer iki sitemin tanıtımını yaptıracağım.
Bu siteyi neden almalıyım :
- İçerisinde 920 adet özgün yazı vardır. Sadece 1,5 TL'den hesaplasanız, 1380 TL yapar.
- Yine 100 TL değerinde tema mevcuttur.
- 40 TL değerinde wp-imletir eklentisi
- 10 yaşında, 4 harf, pr1 alan adının yaklaşık 150 TL değerinde olsuğunu varsayarsak
- Domain authority değerinin 23, Page authority değerinin 31 olduğunu da düşünürsek
Yaklaşık olarak 1650 TL gibi bir değeri olmuş oluyor. Tabi buna siteyi bu hale getirmek için yaptığım diğer masrafları saymıyorum. Fakat bende biliyorum, hit ve gelir düzeyi baz alındığında bu fiyata alıcı çıkmayacağını Bu sebeple, ederinin yaklaşık yarı fiyatına vermeyi düşünüyorum.
Son 3 aylık gelir ve ziyaretçi istatistiğini, site istatistiklerini aşağıya ekliyorum. Lütfen almayı düşünen arkadaşlar site adresini istesin. Ayrıca pazarlık payı mevcut. Fakat çok fazla bir indirime gitmeyi düşünmüyorum.
Siteyi geçenler değerli abim yeniçeriden aldım daha yüzüne bakmak nasip olmadı ilgilenemedim. Tema değiştirdim ve taşıdım sadece. İnternet sektörüne yatırım yapmak isteyenlere kesinlikle öneririm. Satın aldıktan sonra sonra adsense eklemedim. Alalı 1-2 hafta olmadı.