Herkese iyi forumlar,

Wordpress siteleriniz için, Gtmetrix sitesi baz alınarak hızlandırma çalışmaları yapacağız.

Rerafanslarımızda siz değerli üyeleri de görmekten mutluluk duyarız.

Referanslarımızı aşağıda ayrıntılı görebilirsiniz.

Fiyat için lütfen iletişime geçiniz.

Multi konudur.

Ücret, işe başlamadan alınır.

Referanslar;

Uur_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işe yaklaşımı, çalışma şekli, işe gösterdiği özen ve sorumluluk anlayışı harika. %70 lerde ki sitemi 93 lere çıkarttı. Alakasız konularda yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.
kralhile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
%53 lerde gezen site hızım %95 lere ulaştı. Tabi ilerleyen günlerde bunun olumlu etkileri yavaş yavaş olacaktır google sıralamalarında. Özlem hanım işinin ehli alakalı ve wp hızlandırma konusunda oldukça başarılı.
onrckr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
CPU,ram,optimizasyon konusunda sorun yaşıyorsanız Özlem hanım işinin ustasıdır.

Aylardır sürünen sitemi tekrar ayağa kaldırdı, gözünüz kapalı iş verebilirsiniz.
linkbox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstisnasız bu forumda kendi alanında en temiz iş yapan uzman kişidir. Teslim ettiğim iş için iki gün boyunca aralıksız çalışarak inanılmaz sonuçlar elde etmemi sağlamıştır. Ayrıca sadece hızlandırma noktasında değil kod hatalarım ve yaptığım bazı farklı yanlışlıkları da düzelttiğinden, komple bir çözüm hizmeti almış olduğumu belirtmeliyim. Kendisine teşekkür ediyorum. Gözünüz kapalı işinizi teslim edebilirsiniz. Yapılan iş ve sonuçlarıyla detaylı bilgi almak isteyen olursa PM atabilir.
eneskahraman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin sitenizi sizden çok seven ve benimseyen birisi.
Konuştuğunuz işin fazlasını kusursuz bir şekilde yapıyor.
Tekrardan teşekkür ediyorum buradan
Mahmut_Nadim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben arkadaşı wmaracından tanıyorum.. Geçenlerde 8 yıldır hiç karşıma çıkmayan bir hata ile karşılaştım. Arkadaş 2 dk halledi verdi. Buradanda teşekkürlerimi sunuyorum. Tavsiye edilecek arkadaşlardan biridir.

Tapayalk ile yazılmıştır harf veya cümle hataları için maruz görün
slymngk62 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar

daha öncesinde 3,4 farklı kişiye optimizasyon çalışması işi verip, memnun kalmamıştım, fakat özlem hanım ile dün görüşüp sitem için neler yapabileceğimizi konuştuk, kendisi gerçekten samimi, ilgili ve işinin ehli olduğunu konuşmalarından belli etti, yapılması gerekenleri ve hataları kısa sürede söyledi,çalışmalara başlamadan önce ufak bir dokunuş yapıp sadece 2 dakikada gmetrix puanlarınıda ciddi anlamda yükseltti.

Sitenize önem veriyorsanız ucuz diye farklı kişilere vermenizi kesinlikle tavsiye etmiyorum, işini seven, layıkıyla yapan birine vermek siteniz için çok faydalı olacaktır.

bilcoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cimenweb ile wordpress üzerine çalışmalar gerçekleştirdik. R10'da wordpress üzerine profesyonel diyebileceğim nadir insanlardan bir tanesi. Gerek çalışma, gerekse de çözümler üzerine fazlasıyla sizi tatmin edecek çalışmalara sahip biridir.

Teşekkür ediyorum, yeni tema üzerinde çalışmak üzere iyi çalışmalar.

gncemre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda çalıştığım 10'larca kişi arasından, tanıdığım en düzgün insan. Çalışmayı düşünüyorsanız, gözleriniz kapalı güvenebilirsiniz. Şayet yavaşlıktan ölü bir siteyi canlandırarak bir çok evcil hayvanın yeni sahiplerini bulmaya bizzat yardımcı olmuş. İşin sonuna kadarda, sabırla ve özveriyle çalışmıştır. Ha bu arada forumda ben yazılımcıyım diyen bir çok arkadaşın kolunun altına klavyeyi koyabileceğine inandığım, nadir bayan yazılımcılardan birisidir kendisi. Yeni işlerinde de başarılar dilemek lazım, yolun açık olsun @CimenWeb! Sevgiler.

ReddApple adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisine optimizasyon çalışmaları yaptırılmıştır. Çalışmaları titizlikle yürüten, an ve an rapor veren ve müşteri memnuniyetine %100 önem veren bir arkadaşımızdır. Kendisine teşekkürü borç bilir iyi çalışmalar dilerim.

croshifdevil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş ile çalışmalar yapıldı, valid hataları, h etiketleri, site hızlandırma vs olumlu sonuçlar aldık. Site hızı gmetrix 97 oldu. 0 valid hata. tavsiye ederim.

ATABEY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşa açmış olduğum https://www.r10.net/is-verenler/12378...ive-speed.html bu konuda site hızlandırma ve optımızasyon işi yaptırdım. o konuda da ılk mesajda goruldugu gibi arkadasın yaptıgı iş için tek yorumum su. aynen kopyalayıp yapıstırıyorum.

EDİT 2: cimenweb nıcklı arkadasımız işi yaptı ve teslım ettı. daha once 2 farklı arkadasa aynı işi yaptırmıstım ama tabiri caizse bi cacık yapamamıslardı. cimenweb nıcklı arkadas bayan halıyle erkeklerin yapamadıgı işi yaptı. ılgılendı ugrastı kendı sıtesı gıbı emek verdı. bende anlastıgımız fıyatın bıraz uzerını kendısıne gondermeyı hak gördum. bu saatten sonra aranızdan benı tanıyan ve benım sozume guvenen bırısı seo optımızasyon w3 + gtmetrix vs vs ısler yaptırmak ısterse cimenweb nıcklı arkadas benım bu cumlelerımı gostersın yeter. ve benı tanıyan sozuma guvenen bırısı varsa hiç bu piyasada optımızasyonculuk yaparım dıye dolanan cakallıktan baska bırsey yapmayan erkek musfettelerıne bu işi yaptırmasın. bu kızcagız bayan halıyle erkeklerın yapamadıgı işi en ıyı kalıtede yaptı ve teslım ettı. kendısıne tşk edıyorum

HİÇ DÜŞÜNMEYİN DERİM