tr16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
victories
şimdi çevirici için C# ile yazılmıs sunucuda çalışan bir yazılım var Klitepack in dll dosyaalrınıda kullanıyorum bu yuzden tum formatları kabul edebiliyor on planda gordugumuz ara yuz basit bir veri goneder al yapıyor. sunucu tarafında yazdıgım kısım ise hem akış aydediyor hemde convert ediyor malum flv mp4 gibi cıktılar almak lazım genelde Avi formati pek tutumuyor oyuzden cok saglam ram tuketiyor işlemci pek yormuyor ama ram oldukça kasıyor 20 kullanıcıda yarısı gidiyor toplam ramın cok fazla zorlamamak lazım sunucu resetlenince birden fazla yazılım birbirine baglı oldugundan ) ufak sorunlar cıkıyor simdilik stabil bir sistem değil ama ilerde bu soyleminizede katılıyorum stabil hale gelince birazdaha az ram harcar ve daha fazla kişiyi barındırabilir.
Evet tüm formatlara ve tüm protokollere ihtiyacınız olacak bu projede ve bu işlem için ffmpeg den daha iyi bir program düşünemiyorum,

örneğin aşağıdaki komutla pal fm mp3 kaydı yaptığımda yaklaşık 212mhz işlemci ve 13mb ram kullanmaktadır

Alıntı
ffmpeg -re -i rtmp://77.223.136.16:80/palfm/palfm -ab 192k -acodec libmp3lame -vcodec copy -f mp3 /home/victories/Desktop/palfm.mp3
Video için aşağıdaki komutu kullandığımda yaklaşık 600mhz işlemci ve 164 mb ram kullanmaktadır.

Alıntı
ffmpeg -re -i rtmp://208.75.229.59/1tv/1tv1 -ab 192k -acodec libmp3lame -vcodec copy -f flv /home/victories/Desktop/tv.flv
Edit: Hatta sesi mp3 e çevirtmeyip -acodec copy şeklinde kullansam bu değerler çok daha düşük olacaktır.