Öncelikle hepsinize tektek çok teşekkur ederim
tiwenty
açıkçası bu işi yapan bir site gordum ama sadece videoalrı veriyordu tv kanallarının bende dedimki insanlar neden kendisi yapmasın

) şimdilik biraz geliştirme fikri ve eleştiriye ihtiyac var sonrasında ücretsiz kullanım olarak betasını açabiliriz
Mythcomeback
para 3ncü planda tabi ediğiniz gibi kucuk miktarlara uylik sağlanabilir. katılıyorum hocam
victories
şimdi çevirici için C# ile yazılmıs sunucuda çalışan bir yazılım var Klitepack in dll dosyaalrınıda kullanıyorum

bu yuzden tum formatları kabul edebiliyor on planda gordugumuz ara yuz basit bir veri goneder al yapıyor. sunucu tarafında yazdıgım kısım ise hem akış aydediyor hemde convert ediyor malum flv mp4 gibi cıktılar almak lazım genelde Avi formati pek tutumuyor oyuzden cok saglam ram tuketiyor

işlemci pek yormuyor ama ram oldukça kasıyor 20 kullanıcıda yarısı gidiyor toplam ramın cok fazla zorlamamak lazım sunucu resetlenince birden fazla yazılım birbirine baglı oldugundan

) ufak sorunlar cıkıyor simdilik stabil bir sistem değil ama ilerde bu soyleminizede katılıyorum stabil hale gelince birazdaha az ram harcar ve daha fazla kişiyi barındırabilir.