KadRi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yasa dışından kastım web sitenizde tabiki telif konularıdır

İstekler çalınacak onun haricinde oto dj ve kendimizde elimizde bulunan yeni/eski parçaları çalacağız. Türkçe pop, remixler, bilindik sanatçılar, yabancı şarkılar vs.
bu şekilde sorun olmaz
bende yapmıştım bir süre sonra sıkıldım devrettim

Hayırlı olmasını dilerim.
İnternet aleminde binlerce internet radyosu var bizim zaten bir gelir beklentimiz falan yok tamamıyla HOBİ amaçlı düşünüyoruz. Bilindik parça istekleri gelip indirip radyoda çaldığımızda telif hakkı durumuna düşme ihtimalimiz de var o halde. Ama dinleyici sayımız çok yüksek olmayacağı için takılır/takılmayız şans meselesi mi tam anlayamadım maalesef.

SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni yasadan dolayı herşey sıkıntılı adamlar herşeyi kilitleyebilir
Evet bende ondan korkuyorum. Acaba uyarı gelip radyoyu kapatın diye ihtarname gelir mi yoksa direkt yaptırım mı uygulanır, yaptırım uygulanırsa acaba tam olarak neler olur. Çünkü 7/24 programcılar olmayacak sonuçta örneğin ben günde 2 saat duracaksam diğer programcılar da öyle yapacak geri kalan vakittler otomatik dj çalacak içine yüklediğimiz parçaları.