iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buraya gelis amacin tamamen bana laf sokmak. Ondan artik cevap vermeyecegim.

Bu cevabimi da vereyim ama ondan sonra yazmayacagim sabah kadar bana laf sokabilirsin. Asagida paylastigim olay ise sosyal medyadan gelen hitin 200-300 kusur oldugunu gosteriyor. Ben burada tamamen dogal paylasimlardan bahsediyorum. Gidip sayfalardan paylasip hit almasini ben de biliyorum oradan 10-20 bin hit almasini ben de biliyorum. Dogal olarak paylasimlardan bashediyorum.

Hemen cikma oraninin calisma mantigini anlatayim size onu bilmiyorsunuz anlasilan.

Hemen cikma orani kisinin o sayfaya girip aninda kapatmasi olayi degildir. Film izlemek isteyen kisi diyelim ki filmi acip izlemeye basladiysa 3 saat durup sayfayi kapatsa bile o hemen cikmis sayilir. Zaten dizi, film, radyo ve tv izleme sitesi sahiplerine sorarsaniz onlarda da durum boyledir. Bu demek degildir ki kullanici siteyi sevmiyor.

Bu sitelerde kullanicinin siteyi sevip sevmedigini siteye yapilan yorumlardan ve GERI DONUS oranindan anlayabilirsiniz.

http://i.imgur.com/wGRUN0k.png

Aylik 10-20 bin TL gelirim var ise benim bana gore basariliyimdir size gore bilemem. Size gore basari ayda 30-40 bin tl kazanmak ise daha oralara ulasamadim ama 5-6 ay sonra oralara da ulasirim merak etmeyin.

Film sitesinde hemen çıkma oranı az olur genelde.

part1 part 2 part 3 part4 Linklerine tıklarsa zaten adam 4 sayfa gezmiş oluyor.
(tabi bunları ayri bir sayfa gibi göstermişse) ayrıca kendi sitelerimden biliyorum
%50 ve altında hepsi.

Hemen çıkma oranın belirleğen etken;
Kullanıcı bir sayfa'a gezdiği sürece hemen çıkma oranı düşer.

Başarıyı para ile ölçmüyorum ben. Allah size daha çok versin.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:04:38 -->-> Daha önceki mesaj 22:00:37 --

oxside adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam bilmeyen için anlatmış zaten.Bilen insan teşekkür eder çıkar konudan.Nereden buluyorsunuz bu kadar egoyu anlamıyorum.Ayırca imzama bak.
Ego konusunda çok haklısınız, İlk mesaj'da yazdıklarım aslında bir "ironi" yapmaktı.

Konuyu açan arkadaş bugün başka bir arkadaşa daha kötü bir üslüp ile yaklaştı,
Kendi başına gelince belki EGO konusunda daha iyimse olabilir diye.

iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana gore sacma olan birseye sacma deme hakkim vardir, istersem cop konu bile diyebilirim. Emege saygiyi bilirim ama gereksiz birsey icin de emek var diyip super olmus diyemem.
... Bilgisayar ekranina okuyup uflemem sitemi ust siraya cikartmada yardimci oluyor tezini de reddedemezsin senin mantigina gore.
İmzanızı okuması benimsemesi gereken inanın çok daha fazla kişi var aramızda.