Vallahi hocam siteyi kurduğum gibi ilk olarak buraya bu konuyu açtım. Ama reklam yapmak gerek haklısınız. Makaleniz var ise siz makalelerinizi paylaşın isterseniz bana kullanıcı isminizi verin ücretsiz olarak size hediye kredi yükleyeyim hemen.
Sunun icin soyluyorum, ben neden amazon.comda urun satmak yerine mehmedinyeri.com da urun satmaya calisayim. Yani amazonda urun samanin tek sebebi, amazon kendini kisilere tanitmis ve bana da diyor ki, reklam isini ben alledip musteriyi cekiyorum, urun de senden. Yani siz sitenizi tanitacaksiniz, insanlar bilecek ki biz gelip konu acalim. Yoksa konu ac, bekle musteri gelsin.. O is biraz yas.
boyle bir site acildiysa belli ki bir hedef konulmus, gecen bir arkadas ta yapmisti boyle birsey, dedim bekliceme musteriyi (madem musteri yani ziyaretci gelecek sitene) o zaman ben bekleyip 1$dan makaleyi satmaktansa, sana toplu satayim 075$e makaleleri, musteri gelince sen ona 1$dan satarsin, hem de para kazanmis olursun dedim, ses cikmadi.
siz sitenizi tanitin, makale alacak kisi gelsin siteniz, biz istemediginiz kadar makale temiz ederiz, ingilizce kategorinizde sorun cikmaz