Kredi karti ile odeme yapabilirsin sikinti olmaz. Farkli bir firma uzerinden odeme aliyorlar. Ornegin odeme yaptiginda ekstrende technodown firmasi gorunuyor. Oyun veya teknoloji firmalari uzerinden odeme aliyorlar. Ben tempobetten oynuyordum 10 bin liralik odemeler aliyordum hic sikinti olmadi. Odemeleri eksiksiz yapiyorlar. Ayrica boyle yerler denetleniyor hile hurda olmaz
Telefondan gonderilmistir. Yazim hatalari olabilir.
Korkum buydu zaten ekstre de ne diye gözüküyor ki diye merak etmişimdir zaten kredi kartsız da oynanıyormuş bilgilendirmeniz için teşekkür ederim...1 milyar kalacak diye bile korkarım bn hep mesela 100 ile kasa başlayıp ay sonu onu 2 bin 3 bin yapıorsam avantajlıyımdır diye düşünürüm...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:54:15 -->-> Daha önceki mesaj 20:53:07 --
Bahsettiğiniz site gamesliga kredi kartı ile ödeme almıyor banka havalesi veya eft ile ödeme alıyor. Yaklaşık dört aydır oynuyorum para çekme konusunda bir sıkıntı yaşamadım. 48 saat içerisinde ödemeniz hesabınıza yansıyor.
Aynen arkadaşımda o şekil diyo zaten ama kartsız işlem ile para yatırıken her yatırışta farklı hesap ve farklı kişi adına olması neden ki acaba ?